Inter Distribution Corporation S.A.

Contactgegevens Inter Distribution Corporation S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inter Distribution Corporation S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inter Distribution Corporation S.A.

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Edouard Dekoster 61-91 1140 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inter Distribution Corporation S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inter Distribution Corporation S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inter Distribution Corporation S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inter Distribution Corporation S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inter Distribution Corporation S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inter Distribution Corporation S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inter Distribution Corporation S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inter Distribution Corporation S.A.
Products information Inter Distribution Corporation S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04688385009
Ondernemingsnummer: 5476928710
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Desk accessories; School fixtures and fittings

Product categorie (product category): Ball Point Pens, Writing Utensils For Advertising Purposes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inter Distribution Corporation S.A.
(Get full report from official database of BE for Inter Distribution Corporation S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inter Distribution Corporation S.A.
Addition kinds of activities for Inter Distribution Corporation S.A.

17999905. Kabel splitsing service | Cable splicing service
26560202. Ijscontainers: gemaakt van gekochte materialen | Ice cream containers: made from purchased material
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment
39991104. Spoorwegmodellen, behalve speelgoed | Railroad models, except toy
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes

Werken bij Inter Distribution Corporation S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inter Distribution Corporation S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inter Distribution Corporation S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inter Distribution Corporation S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van Inter Distribution Corporation S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Inter Distribution Corporation S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inter Distribution Corporation S.A.. Laat een reactie achter voor Inter Distribution Corporation S.A.. Inter Distribution Corporation S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inter Distribution Corporation S.A.. Leave a respond for Inter Distribution Corporation S.A.. Inter Distribution Corporation S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inter Distribution Corporation S.A. op de google maps. Adres en contacten Inter Distribution Corporation S.A.
Location of Inter Distribution Corporation S.A. on the google maps. Address and contacts of Inter Distribution Corporation S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Inter Distribution Corporation S.A. Inter Distribution Corporation S.A.: KARINE GROOTVRIENDT | BENELUX DIVING CORP. | RADAC SA | V.C. STADE-V.T.I.KORTRIJK | MARC OBYN

Other related companies as Inter Distribution Corporation S.A.: KARINE GROOTVRIENDT | BENELUX DIVING CORP. | RADAC SA | V.C. STADE-V.T.I.KORTRIJK | MARC OBYN

Inter Distribution Corporation S.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Inter Distribution Corporation S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04688385009. Het bedrijf Inter Distribution Corporation S.A. bevindt zich op het adres: Rue Edouard Dekoster 61-91 1140 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ball Point Pens, Writing Utensils For Advertising Purposes. Lijst met producten zijn Desk accessories; School fixtures and fittings.
De hoofdactiviteit van Inter Distribution Corporation S.A. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inter Distribution Corporation S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inter Distribution Corporation S.A., openstaande posities, locatie van Inter Distribution Corporation S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Inter Distribution Corporation S.A. is a company, that was registered 1998 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Inter Distribution Corporation S.A., company assigned to the tax number BE04688385009. The company Inter Distribution Corporation S.A. is located at the address: Rue Edouard Dekoster 61-91 1140 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ball Point Pens, Writing Utensils For Advertising Purposes. List of products are Desk accessories; School fixtures and fittings.
The main activity of Inter Distribution Corporation S.A. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Inter Distribution Corporation S.A. is not available. You also can look at reviews of Inter Distribution Corporation S.A., open positions, location of Inter Distribution Corporation S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inter Distribution Corporation S.A., Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inter Distribution Corporation S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inter Distribution Corporation S.A., Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inter Distribution Corporation S.A., employees, financial statistics.