Heremans Patricia

Contactgegevens Heremans Patricia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heremans Patricia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heremans Patricia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Mont 13A; 5640; Mettet (Biesme), België

Telefoon (phone): 071 72 63 13 (+32-071 72 63 13) 071 72 63 13 (+32-071 72 63 13)

Fax (fax): +32 (51) 707-36-87 +32 (51) 707-36-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heremans Patricia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heremans Patricia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heremans Patricia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heremans Patricia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heremans Patricia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heremans Patricia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heremans Patricia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heremans Patricia
Products information Heremans Patricia

BTW identificatienummer (tax): BE02842132568
Ondernemingsnummer: 6458557128
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Heremans Patricia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heremans Patricia
(Get full report from official database of BE for Heremans Patricia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heremans Patricia
Addition kinds of activities for Heremans Patricia

2323. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
8741. Management diensten | Management services
569904. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel
28790102. Bordeaux mengsel | Bordeaux mixture
33130102. Mangaanmetaal, niet in hoogovens gemaakt | Manganese metal, not made in blast furnaces
51930102. Planters en bloempotten | Planters and flower pots
57199907. handdoeken | Towels
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
59410400. Oefen materiaal | Exercise equipment
79290106. Gospel zangers | Gospel singers

Werken bij Heremans Patricia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heremans Patricia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heremans Patricia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heremans Patricia. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van Heremans Patricia in sociale netwerken
Look for responds of Heremans Patricia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heremans Patricia. Laat een reactie achter voor Heremans Patricia. Heremans Patricia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heremans Patricia. Leave a respond for Heremans Patricia. Heremans Patricia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heremans Patricia op de google maps. Adres en contacten Heremans Patricia
Location of Heremans Patricia on the google maps. Address and contacts of Heremans Patricia

Andere gerelateerde bedrijven als come Heremans Patricia Heremans Patricia: Oswald K | VERDONCK ALFONS | INTEX | Knaepkens Bouwmaterialen bvba | Thicaro

Other related companies as Heremans Patricia: Oswald K | VERDONCK ALFONS | INTEX | Knaepkens Bouwmaterialen bvba | Thicaro

Heremans Patricia is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heremans Patricia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02842132568. Het bedrijf Heremans Patricia bevindt zich op het adres: Rue du Mont 13A; 5640; Mettet (Biesme). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Heremans Patricia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heremans Patricia is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heremans Patricia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heremans Patricia, openstaande posities, locatie van Heremans Patricia op de kaart.

Heremans Patricia is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heremans Patricia, company assigned to the tax number BE02842132568. The company Heremans Patricia is located at the address: Rue du Mont 13A; 5640; Mettet (Biesme). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Heremans Patricia were not found.
The main activity of Heremans Patricia is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Heremans Patricia is not available. You also can look at reviews of Heremans Patricia, open positions, location of Heremans Patricia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heremans Patricia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heremans Patricia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heremans Patricia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heremans Patricia, employees, financial statistics.