Techniroll International S.P.R.L.

Particuliere bedrijvencommunicatie • Techniroll International S.P.R.L.
Private companiesCommunications • Techniroll International S.P.R.L.

Contactgegevens Techniroll International S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Techniroll International S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Techniroll International S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grange des Champs 117 1420 Braine-l'Alleud, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Techniroll International S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Techniroll International S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Techniroll International S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Techniroll International S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Techniroll International S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Techniroll International S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Techniroll International S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Techniroll International S.P.R.L.
Products information Techniroll International S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08257293701
Ondernemingsnummer: 7483581542
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Caoutchouc; Façade renovation; Heavy-duty materials handling technology for industry; Supports, bandages

Product categorie (product category): Ball Bearings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Techniroll International S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Techniroll International S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Techniroll International S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Techniroll International S.P.R.L.

7323. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
22110107. Kussenslang | Pillow tubing
22820303. Wolgaren: draaien, kronkelen of spoelen | Wool yarn: twisting, winding, or spooling
23110103. Kostuums, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Suits, men's and boys': made from purchased materials
28360102. plasma | Plasmas
30890315. Septische tanks, kunststoffen | Septic tanks, plastics

Werken bij Techniroll International S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Techniroll International S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Techniroll International S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Techniroll International S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Onderhoudstechnieker gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Gent zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Customer Service Medewerker (OCF) NL/FR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Onze klant is namelijk actief bij verschillende types klanten en ze hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiële gebouwen, maar ze zijn ook erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten. Voor de Customer Service-afdeling van onze klant te Vilvoorde zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Jij staat in voor een vlekkeloos verloop van het volledig OCF - proces (offerte – contract – facturatie). Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor een correcte verwerking. Daarnaast weet je ook steeds snel een antwoord te formuleren wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen. • Je bent nauwkeurig & werkt gestructureerd. Collega’s kunnen steeds op jou rekenen. • Jij kan ook steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. • Daarnaast ondersteunt onze klant jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven on-the-job-training, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van Techniroll International S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Techniroll International S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Techniroll International S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Techniroll International S.P.R.L.. Techniroll International S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Techniroll International S.P.R.L.. Leave a respond for Techniroll International S.P.R.L.. Techniroll International S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Techniroll International S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Techniroll International S.P.R.L.
Location of Techniroll International S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Techniroll International S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Techniroll International S.P.R.L. Techniroll International S.P.R.L.: VOGUE | Casa Blanca | FRANK UYTTENHOVE | Musing on Furniture | MARCEL BAUGNIET

Other related companies as Techniroll International S.P.R.L.: VOGUE | Casa Blanca | FRANK UYTTENHOVE | Musing on Furniture | MARCEL BAUGNIET

Techniroll International S.P.R.L. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Techniroll International S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08257293701. Het bedrijf Techniroll International S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Grange des Champs 117 1420 Braine-l'Alleud. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ball Bearings. Lijst met producten zijn Caoutchouc; Façade renovation; Heavy-duty materials handling technology for industry; Supports, bandages.
De hoofdactiviteit van Techniroll International S.P.R.L. is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Techniroll International S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Techniroll International S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Techniroll International S.P.R.L. op de kaart.

Techniroll International S.P.R.L. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Techniroll International S.P.R.L., company assigned to the tax number BE08257293701. The company Techniroll International S.P.R.L. is located at the address: Rue Grange des Champs 117 1420 Braine-l'Alleud. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ball Bearings. List of products are Caoutchouc; Façade renovation; Heavy-duty materials handling technology for industry; Supports, bandages.
The main activity of Techniroll International S.P.R.L. is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Techniroll International S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Techniroll International S.P.R.L., open positions, location of Techniroll International S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Techniroll International S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Techniroll International S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Techniroll International S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Techniroll International S.P.R.L., employees, financial statistics.