MECAMOLD SA

Contactgegevens MECAMOLD SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MECAMOLD SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MECAMOLD SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Hermée 195 4040 Herstal - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-48-58-58 32-42-48-58-58

Fax (fax): 32-42-48-20-30 32-42-48-20-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MECAMOLD SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MECAMOLD SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MECAMOLD SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MECAMOLD SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MECAMOLD SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MECAMOLD SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MECAMOLD SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MECAMOLD SA
Products information MECAMOLD SA

BTW identificatienummer (tax): BE02596588134
Ondernemingsnummer: 5705444335
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MECAMOLD SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machine tools - metal machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MECAMOLD SA
(Get full report from official database of BE for MECAMOLD SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MECAMOLD SA
Addition kinds of activities for MECAMOLD SA

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
07520101. Kunstmatige inseminatie, dierenspecialiteiten | Artificial insemination services, animal specialties
20860103. Thee, ijst: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Tea, iced: packaged in cans, bottles, etc.
22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry

Werken bij MECAMOLD SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MECAMOLD SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MECAMOLD SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MECAMOLD SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van MECAMOLD SA in sociale netwerken
Look for responds of MECAMOLD SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MECAMOLD SA. Laat een reactie achter voor MECAMOLD SA. MECAMOLD SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MECAMOLD SA. Leave a respond for MECAMOLD SA. MECAMOLD SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MECAMOLD SA op de google maps. Adres en contacten MECAMOLD SA
Location of MECAMOLD SA on the google maps. Address and contacts of MECAMOLD SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MECAMOLD SA MECAMOLD SA: COIFFURE RINA | HUIS SENZA | STUDIO UPSTAIRS | MONDIAL MACHINES | NEUHAUS

Other related companies as MECAMOLD SA: COIFFURE RINA | HUIS SENZA | STUDIO UPSTAIRS | MONDIAL MACHINES | NEUHAUS

MECAMOLD SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MECAMOLD SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02596588134. Het bedrijf MECAMOLD SA bevindt zich op het adres: Rue De Hermée 195 4040 Herstal - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 758,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machine tools - metal machining. Producten gemaakt in MECAMOLD SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MECAMOLD SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MECAMOLD SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MECAMOLD SA, openstaande posities, locatie van MECAMOLD SA op de kaart.

MECAMOLD SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MECAMOLD SA, company assigned to the tax number BE02596588134. The company MECAMOLD SA is located at the address: Rue De Hermée 195 4040 Herstal - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 758,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machine tools - metal machining. Products created in MECAMOLD SA were not found.
The main activity of MECAMOLD SA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MECAMOLD SA is not available. You also can look at reviews of MECAMOLD SA, open positions, location of MECAMOLD SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MECAMOLD SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MECAMOLD SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MECAMOLD SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MECAMOLD SA, employees, financial statistics.