CHALMET PIET

Contactgegevens CHALMET PIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHALMET PIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHALMET PIET

Regio (region): Gent, België

Adres (address): CASINOPLEIN 19; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 050720932^^092234946 (+32-050720932^^092234946) 050720932^^092234946 (+32-050720932^^092234946)

Fax (fax): +32 (56) 734-25-25 +32 (56) 734-25-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHALMET PIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHALMET PIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHALMET PIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHALMET PIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHALMET PIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHALMET PIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHALMET PIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHALMET PIET
Products information CHALMET PIET

BTW identificatienummer (tax): BE08675323486
Ondernemingsnummer: 7376464843
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Droit des Biens, Litiges de Construction, Responsabilité Civile Trafic Routier.^^Spécialités: Responsabilité Civile Trafic Routier, Litiges de Construction, Droit des Biens.

Product categorie (product category): Balie van Gent. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHALMET PIET
(Get full report from official database of BE for CHALMET PIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHALMET PIET
Addition kinds of activities for CHALMET PIET

0781. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
26210404. Matrix papier | Matrix paper
27890201. Bronsende boeken, kaarten of papier | Bronzing books, cards, or paper
35549904. Die-snijden en stampen machines, papier omzetten | Die cutting and stamping machinery, paper converting
47850102. Tolweg operatie | Toll road operation
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
50830202. Landscaping apparatuur | Landscaping equipment
95320102. Provincie planning en ontwikkeling agentschap, overheid | County planning and development agency, government

Werken bij CHALMET PIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHALMET PIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHALMET PIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHALMET PIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

Zoek naar antwoorden van CHALMET PIET in sociale netwerken
Look for responds of CHALMET PIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHALMET PIET. Laat een reactie achter voor CHALMET PIET. CHALMET PIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHALMET PIET. Leave a respond for CHALMET PIET. CHALMET PIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHALMET PIET op de google maps. Adres en contacten CHALMET PIET
Location of CHALMET PIET on the google maps. Address and contacts of CHALMET PIET

Andere gerelateerde bedrijven als come CHALMET PIET CHALMET PIET: AUTO'S VANACKER-VERHELST | ALGAFLEX-HUFCORHANSAUER | Guido & Richard | CARROSSERIE CLAEYS | HANS VERMOTE

Other related companies as CHALMET PIET: AUTO'S VANACKER-VERHELST | ALGAFLEX-HUFCORHANSAUER | Guido & Richard | CARROSSERIE CLAEYS | HANS VERMOTE

CHALMET PIET is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is CHALMET PIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08675323486. Het bedrijf CHALMET PIET bevindt zich op het adres: CASINOPLEIN 19; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Balie van Gent. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Droit des Biens, Litiges de Construction, Responsabilité Civile Trafic Routier.^^Spécialités: Responsabilité Civile Trafic Routier, Litiges de Construction, Droit des Biens..
De hoofdactiviteit van CHALMET PIET is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHALMET PIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHALMET PIET, openstaande posities, locatie van CHALMET PIET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHALMET PIET is a company, that was registered 1993 in Gent region, Belgium. Full name of company is CHALMET PIET, company assigned to the tax number BE08675323486. The company CHALMET PIET is located at the address: CASINOPLEIN 19; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Balie van Gent. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Droit des Biens, Litiges de Construction, Responsabilité Civile Trafic Routier.^^Spécialités: Responsabilité Civile Trafic Routier, Litiges de Construction, Droit des Biens..
The main activity of CHALMET PIET is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHALMET PIET is not available. You also can look at reviews of CHALMET PIET, open positions, location of CHALMET PIET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHALMET PIET, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHALMET PIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHALMET PIET, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHALMET PIET, employees, financial statistics.