Guiot-Rubay P & A.M

Contactgegevens Guiot-Rubay P & A.M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guiot-Rubay P & A.M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guiot-Rubay P & A.M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Crocus 23; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Telefoon (phone): 071 21 63 95 (+32-071 21 63 95) 071 21 63 95 (+32-071 21 63 95)

Fax (fax): +32 (2) 430-72-25 +32 (2) 430-72-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guiot-Rubay P & A.M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guiot-Rubay P & A.M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guiot-Rubay P & A.M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guiot-Rubay P & A.M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guiot-Rubay P & A.M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guiot-Rubay P & A.M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guiot-Rubay P & A.M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guiot-Rubay P & A.M
Products information Guiot-Rubay P & A.M

BTW identificatienummer (tax): BE03976470947
Ondernemingsnummer: 7823608398
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Guiot-Rubay P & A.M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guiot-Rubay P & A.M
(Get full report from official database of BE for Guiot-Rubay P & A.M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guiot-Rubay P & A.M
Addition kinds of activities for Guiot-Rubay P & A.M

4432. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
24991400. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
28610105. Naaldhoutdestillaten, nec | Softwood distillates, nec
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
50219905. rekken | Racks
50830202. Landscaping apparatuur | Landscaping equipment
52310000. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
72999907. Kussenservice | Pillow rental service

Werken bij Guiot-Rubay P & A.M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guiot-Rubay P & A.M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guiot-Rubay P & A.M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guiot-Rubay P & A.M. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van Guiot-Rubay P & A.M in sociale netwerken
Look for responds of Guiot-Rubay P & A.M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guiot-Rubay P & A.M. Laat een reactie achter voor Guiot-Rubay P & A.M. Guiot-Rubay P & A.M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guiot-Rubay P & A.M. Leave a respond for Guiot-Rubay P & A.M. Guiot-Rubay P & A.M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guiot-Rubay P & A.M op de google maps. Adres en contacten Guiot-Rubay P & A.M
Location of Guiot-Rubay P & A.M on the google maps. Address and contacts of Guiot-Rubay P & A.M

Andere gerelateerde bedrijven als come Guiot-Rubay P & A.M Guiot-Rubay P & A.M: CAVENTS-DE PESTVOGEL | DW Interieur | MEUBLES CIELEN | Autobedrijf Stockmans NV | TEST AANKOOP NV

Other related companies as Guiot-Rubay P & A.M: CAVENTS-DE PESTVOGEL | DW Interieur | MEUBLES CIELEN | Autobedrijf Stockmans NV | TEST AANKOOP NV

Guiot-Rubay P & A.M is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guiot-Rubay P & A.M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03976470947. Het bedrijf Guiot-Rubay P & A.M bevindt zich op het adres: Avenue des Crocus 23; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Guiot-Rubay P & A.M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guiot-Rubay P & A.M is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guiot-Rubay P & A.M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guiot-Rubay P & A.M, openstaande posities, locatie van Guiot-Rubay P & A.M op de kaart.

Guiot-Rubay P & A.M is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guiot-Rubay P & A.M, company assigned to the tax number BE03976470947. The company Guiot-Rubay P & A.M is located at the address: Avenue des Crocus 23; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Guiot-Rubay P & A.M were not found.
The main activity of Guiot-Rubay P & A.M is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Guiot-Rubay P & A.M is not available. You also can look at reviews of Guiot-Rubay P & A.M, open positions, location of Guiot-Rubay P & A.M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guiot-Rubay P & A.M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guiot-Rubay P & A.M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guiot-Rubay P & A.M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guiot-Rubay P & A.M, employees, financial statistics.