Gritten Christian

Contactgegevens Gritten Christian: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gritten Christian: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gritten Christian

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tongres 43; 4000; Liège 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 344 24 99 (+32-04 344 24 99) 04 344 24 99 (+32-04 344 24 99)

Fax (fax): +32 (50) 597-97-71 +32 (50) 597-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gritten Christian: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gritten Christian"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gritten Christian"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gritten Christian, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gritten Christian. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gritten Christian, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gritten Christian. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gritten Christian
Products information Gritten Christian

BTW identificatienummer (tax): BE01264221191
Ondernemingsnummer: 4941070556
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Gritten Christian zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gritten Christian
(Get full report from official database of BE for Gritten Christian)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gritten Christian
Addition kinds of activities for Gritten Christian

262104. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
281903. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
22110611. Bekleding stoffen, katoen | Upholstery fabrics, cotton
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
39539903. Letters (markeringsapparaten), metaal | Letters (marking devices), metal
53999902. Catalogus showroom winkels | Catalog showroom stores
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership

Werken bij Gritten Christian: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gritten Christian: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gritten Christian. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gritten Christian. Looking for open vacancies in other companies

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp Herentals en randgemeenten (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van Gritten Christian in sociale netwerken
Look for responds of Gritten Christian in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gritten Christian. Laat een reactie achter voor Gritten Christian. Gritten Christian bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gritten Christian. Leave a respond for Gritten Christian. Gritten Christian on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gritten Christian op de google maps. Adres en contacten Gritten Christian
Location of Gritten Christian on the google maps. Address and contacts of Gritten Christian

Andere gerelateerde bedrijven als come Gritten Christian Gritten Christian: Mega-Cycle | MASON | B.C. LA V?NERIE | SOLLENBEEMD T.C. HALLE | PARFUMERIE ELIANE

Other related companies as Gritten Christian: Mega-Cycle | MASON | B.C. LA V?NERIE | SOLLENBEEMD T.C. HALLE | PARFUMERIE ELIANE

Gritten Christian is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gritten Christian, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01264221191. Het bedrijf Gritten Christian bevindt zich op het adres: Chaussée de Tongres 43; 4000; Liège 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 263,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Gritten Christian zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gritten Christian is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gritten Christian is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gritten Christian, openstaande posities, locatie van Gritten Christian op de kaart.

Gritten Christian is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gritten Christian, company assigned to the tax number BE01264221191. The company Gritten Christian is located at the address: Chaussée de Tongres 43; 4000; Liège 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 263,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Gritten Christian were not found.
The main activity of Gritten Christian is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gritten Christian is not available. You also can look at reviews of Gritten Christian, open positions, location of Gritten Christian on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gritten Christian, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gritten Christian, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gritten Christian, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gritten Christian, employees, financial statistics.