NAUDTS SARAH

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • NAUDTS SARAH
Private companiesMetal Mining • NAUDTS SARAH

Contactgegevens NAUDTS SARAH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAUDTS SARAH: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAUDTS SARAH

Regio (region): Gent, België

Adres (address): MAALDERIJSTRAAT 4; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92288571 (+32-92288571) 92288571 (+32-92288571)

Fax (fax): +32 (4) 397-64-96 +32 (4) 397-64-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAUDTS SARAH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAUDTS SARAH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAUDTS SARAH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAUDTS SARAH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAUDTS SARAH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAUDTS SARAH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAUDTS SARAH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAUDTS SARAH
Products information NAUDTS SARAH

BTW identificatienummer (tax): BE04342590332
Ondernemingsnummer: 2543853759
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAUDTS SARAH
(Get full report from official database of BE for NAUDTS SARAH)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAUDTS SARAH
Addition kinds of activities for NAUDTS SARAH

335600. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
603500. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
36240000. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
51399900. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
72180206. Werkkleding levering | Work clothing supply
79991508. Pakketrein, voor amusement | Pack train, for amusement
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training

Werken bij NAUDTS SARAH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAUDTS SARAH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAUDTS SARAH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAUDTS SARAH. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van NAUDTS SARAH in sociale netwerken
Look for responds of NAUDTS SARAH in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAUDTS SARAH. Laat een reactie achter voor NAUDTS SARAH. NAUDTS SARAH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAUDTS SARAH. Leave a respond for NAUDTS SARAH. NAUDTS SARAH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAUDTS SARAH op de google maps. Adres en contacten NAUDTS SARAH
Location of NAUDTS SARAH on the google maps. Address and contacts of NAUDTS SARAH

Andere gerelateerde bedrijven als come NAUDTS SARAH NAUDTS SARAH: SMET-TUNNELING NV | TUINBOUWBEDR.DE BEUKELAER | Station Fina | FREDERIC PIERON | TRITON

Other related companies as NAUDTS SARAH: SMET-TUNNELING NV | TUINBOUWBEDR.DE BEUKELAER | Station Fina | FREDERIC PIERON | TRITON

NAUDTS SARAH is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is NAUDTS SARAH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04342590332. Het bedrijf NAUDTS SARAH bevindt zich op het adres: MAALDERIJSTRAAT 4; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van NAUDTS SARAH is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAUDTS SARAH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAUDTS SARAH, openstaande posities, locatie van NAUDTS SARAH op de kaart.

NAUDTS SARAH is a company, that was registered 2012 in Gent region, Belgium. Full name of company is NAUDTS SARAH, company assigned to the tax number BE04342590332. The company NAUDTS SARAH is located at the address: MAALDERIJSTRAAT 4; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of NAUDTS SARAH is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NAUDTS SARAH is not available. You also can look at reviews of NAUDTS SARAH, open positions, location of NAUDTS SARAH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAUDTS SARAH, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAUDTS SARAH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAUDTS SARAH, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAUDTS SARAH, employees, financial statistics.