Fonteyn Veerle

Contactgegevens Fonteyn Veerle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fonteyn Veerle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fonteyn Veerle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jozef Van Damstraat 83; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 721 57 77 (+32-02 721 57 77) 02 721 57 77 (+32-02 721 57 77)

Fax (fax): 02 721 57 77 (+32-02 721 57 77) 02 721 57 77 (+32-02 721 57 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fonteyn Veerle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fonteyn Veerle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fonteyn Veerle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fonteyn Veerle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fonteyn Veerle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fonteyn Veerle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fonteyn Veerle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fonteyn Veerle
Products information Fonteyn Veerle

BTW identificatienummer (tax): BE09424041748
Ondernemingsnummer: 8887634277
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Fonteyn Veerle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fonteyn Veerle
(Get full report from official database of BE for Fonteyn Veerle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fonteyn Veerle
Addition kinds of activities for Fonteyn Veerle

2678. Kantoorartikelen | Stationery products
639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
23999906. Handschoenmakerij op fabrieksbasis | Glove mending on factory basis
25120101. Stoelen: gestoffeerd op houten kaders | Chairs: upholstered on wood frames
38610209. Bakken, fotografische drukwerk en verwerking | Trays, photographic printing and processing

Werken bij Fonteyn Veerle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fonteyn Veerle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fonteyn Veerle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fonteyn Veerle. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Fonteyn Veerle in sociale netwerken
Look for responds of Fonteyn Veerle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fonteyn Veerle. Laat een reactie achter voor Fonteyn Veerle. Fonteyn Veerle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fonteyn Veerle. Leave a respond for Fonteyn Veerle. Fonteyn Veerle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fonteyn Veerle op de google maps. Adres en contacten Fonteyn Veerle
Location of Fonteyn Veerle on the google maps. Address and contacts of Fonteyn Veerle

Andere gerelateerde bedrijven als come Fonteyn Veerle Fonteyn Veerle: Leclercq M-H | DELCHAMBRE JACQUES | ROGER VERBAUWHEDE | A.M.C. R?TINNE | Plumer & Choisis SC

Other related companies as Fonteyn Veerle: Leclercq M-H | DELCHAMBRE JACQUES | ROGER VERBAUWHEDE | A.M.C. R?TINNE | Plumer & Choisis SC

Fonteyn Veerle is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fonteyn Veerle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09424041748. Het bedrijf Fonteyn Veerle bevindt zich op het adres: Jozef Van Damstraat 83; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Fonteyn Veerle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fonteyn Veerle is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fonteyn Veerle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fonteyn Veerle, openstaande posities, locatie van Fonteyn Veerle op de kaart.

Fonteyn Veerle is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fonteyn Veerle, company assigned to the tax number BE09424041748. The company Fonteyn Veerle is located at the address: Jozef Van Damstraat 83; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Fonteyn Veerle were not found.
The main activity of Fonteyn Veerle is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fonteyn Veerle is not available. You also can look at reviews of Fonteyn Veerle, open positions, location of Fonteyn Veerle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fonteyn Veerle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fonteyn Veerle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fonteyn Veerle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fonteyn Veerle, employees, financial statistics.