DELCHAMBRE JACQUES

Contactgegevens DELCHAMBRE JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELCHAMBRE JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELCHAMBRE JACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CUR? 5; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19698333 (+32-19698333) 19698333 (+32-19698333)

Fax (fax): +32 (87) 724-48-56 +32 (87) 724-48-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELCHAMBRE JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELCHAMBRE JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELCHAMBRE JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELCHAMBRE JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELCHAMBRE JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELCHAMBRE JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELCHAMBRE JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELCHAMBRE JACQUES
Products information DELCHAMBRE JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE08671752929
Ondernemingsnummer: 8211151123
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Déménagements à L'Etranger.

Product categorie (product category): Déménagements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELCHAMBRE JACQUES
(Get full report from official database of BE for DELCHAMBRE JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELCHAMBRE JACQUES
Addition kinds of activities for DELCHAMBRE JACQUES

517199. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
02130000. Hogs | Hogs
20479901. Kattenvoer | Cat food
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
24999914. Trofee bases, hout | Trophy bases, wood
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
50469905. Parkeermeters | Parking meters
65120204. Winkelcentrum, gemeenschap (100.000-300.000 m²) | Shopping center, community (100,000-300,000 sq ft)

Werken bij DELCHAMBRE JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELCHAMBRE JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELCHAMBRE JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELCHAMBRE JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

Zoek naar antwoorden van DELCHAMBRE JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of DELCHAMBRE JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELCHAMBRE JACQUES. Laat een reactie achter voor DELCHAMBRE JACQUES. DELCHAMBRE JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELCHAMBRE JACQUES. Leave a respond for DELCHAMBRE JACQUES. DELCHAMBRE JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELCHAMBRE JACQUES op de google maps. Adres en contacten DELCHAMBRE JACQUES
Location of DELCHAMBRE JACQUES on the google maps. Address and contacts of DELCHAMBRE JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come DELCHAMBRE JACQUES DELCHAMBRE JACQUES: UNIQEMA (ICI Belgium) | PIET VAN MIERLO | Dom (Merksems Spiegelfabriek) | GB CONTACT | De Wilde & Zn

Other related companies as DELCHAMBRE JACQUES: UNIQEMA (ICI Belgium) | PIET VAN MIERLO | Dom (Merksems Spiegelfabriek) | GB CONTACT | De Wilde & Zn

DELCHAMBRE JACQUES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELCHAMBRE JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08671752929. Het bedrijf DELCHAMBRE JACQUES bevindt zich op het adres: RUE DU CUR? 5; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Déménagements. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements à L'Etranger..
De hoofdactiviteit van DELCHAMBRE JACQUES is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELCHAMBRE JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELCHAMBRE JACQUES, openstaande posities, locatie van DELCHAMBRE JACQUES op de kaart.

DELCHAMBRE JACQUES is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELCHAMBRE JACQUES, company assigned to the tax number BE08671752929. The company DELCHAMBRE JACQUES is located at the address: RUE DU CUR? 5; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Déménagements. List of products are Activités: Déménagements à L'Etranger..
The main activity of DELCHAMBRE JACQUES is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DELCHAMBRE JACQUES is not available. You also can look at reviews of DELCHAMBRE JACQUES, open positions, location of DELCHAMBRE JACQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELCHAMBRE JACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELCHAMBRE JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELCHAMBRE JACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELCHAMBRE JACQUES, employees, financial statistics.