MARO BVBA

Contactgegevens MARO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prinsenln. 50 2381 Ravels - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-65-40-93 32-14-65-40-93

Fax (fax): 32-14-65-86-31 32-14-65-86-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARO BVBA
Products information MARO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06252014160
Ondernemingsnummer: 1333160400
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MARO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stoves, heating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARO BVBA
(Get full report from official database of BE for MARO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARO BVBA
Addition kinds of activities for MARO BVBA

493900. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
56219903. Tiener kleding | Teenage apparel
73810202. Vingerafdruk service | Fingerprint service

Werken bij MARO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

Zoek naar antwoorden van MARO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MARO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARO BVBA. Laat een reactie achter voor MARO BVBA. MARO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARO BVBA. Leave a respond for MARO BVBA. MARO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARO BVBA op de google maps. Adres en contacten MARO BVBA
Location of MARO BVBA on the google maps. Address and contacts of MARO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARO BVBA MARO BVBA: Degreef F | Peeters J | LES MARCHEURS LA FAMENNE | Vaes T | Vandenberghe Jean-Marie

Other related companies as MARO BVBA: Degreef F | Peeters J | LES MARCHEURS LA FAMENNE | Vaes T | Vandenberghe Jean-Marie

MARO BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06252014160. Het bedrijf MARO BVBA bevindt zich op het adres: Prinsenln. 50 2381 Ravels - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stoves, heating. Producten gemaakt in MARO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARO BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARO BVBA, openstaande posities, locatie van MARO BVBA op de kaart.

MARO BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARO BVBA, company assigned to the tax number BE06252014160. The company MARO BVBA is located at the address: Prinsenln. 50 2381 Ravels - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stoves, heating. Products created in MARO BVBA were not found.
The main activity of MARO BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARO BVBA is not available. You also can look at reviews of MARO BVBA, open positions, location of MARO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARO BVBA, employees, financial statistics.