Dupont Kamiel

Contactgegevens Dupont Kamiel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dupont Kamiel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dupont Kamiel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aubroekstraat 18A; 9220; Hamme (Moerzeke), België

Telefoon (phone): 052 48 34 62 (+32-052 48 34 62) 052 48 34 62 (+32-052 48 34 62)

Fax (fax): 052 48 13 48 (+32-052 48 13 48) 052 48 13 48 (+32-052 48 13 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dupont Kamiel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dupont Kamiel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dupont Kamiel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dupont Kamiel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dupont Kamiel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dupont Kamiel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dupont Kamiel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dupont Kamiel
Products information Dupont Kamiel

BTW identificatienummer (tax): BE07853546142
Ondernemingsnummer: 4251953125
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Dupont Kamiel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dupont Kamiel
(Get full report from official database of BE for Dupont Kamiel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dupont Kamiel
Addition kinds of activities for Dupont Kamiel

503204. Bouwsteen | Building stone
20640100. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
32970301. Dolomiet of dolomiet-magnesiet baksteen en -vormen | Dolomite or dolomite-magnesite brick and shapes
37149901. Airconditioning onderdelen, motorvoertuig | Air conditioner parts, motor vehicle
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal

Werken bij Dupont Kamiel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dupont Kamiel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dupont Kamiel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dupont Kamiel. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

Zoek naar antwoorden van Dupont Kamiel in sociale netwerken
Look for responds of Dupont Kamiel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dupont Kamiel. Laat een reactie achter voor Dupont Kamiel. Dupont Kamiel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dupont Kamiel. Leave a respond for Dupont Kamiel. Dupont Kamiel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dupont Kamiel op de google maps. Adres en contacten Dupont Kamiel
Location of Dupont Kamiel on the google maps. Address and contacts of Dupont Kamiel

Andere gerelateerde bedrijven als come Dupont Kamiel Dupont Kamiel: DROOGKUIS QUICK DRY | VANDENWEGHE | CINEBANK VIDEO | Marc Van Gastel | A.D.I.I.-Market SCRL

Other related companies as Dupont Kamiel: DROOGKUIS QUICK DRY | VANDENWEGHE | CINEBANK VIDEO | Marc Van Gastel | A.D.I.I.-Market SCRL

Dupont Kamiel is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dupont Kamiel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07853546142. Het bedrijf Dupont Kamiel bevindt zich op het adres: Aubroekstraat 18A; 9220; Hamme (Moerzeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Dupont Kamiel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dupont Kamiel is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dupont Kamiel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dupont Kamiel, openstaande posities, locatie van Dupont Kamiel op de kaart.

Dupont Kamiel is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dupont Kamiel, company assigned to the tax number BE07853546142. The company Dupont Kamiel is located at the address: Aubroekstraat 18A; 9220; Hamme (Moerzeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Dupont Kamiel were not found.
The main activity of Dupont Kamiel is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dupont Kamiel is not available. You also can look at reviews of Dupont Kamiel, open positions, location of Dupont Kamiel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dupont Kamiel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dupont Kamiel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dupont Kamiel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dupont Kamiel, employees, financial statistics.