Dryjski Jaques

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Dryjski Jaques
Private companiesCoal Mining • Dryjski Jaques

Contactgegevens Dryjski Jaques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dryjski Jaques: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dryjski Jaques

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Carabiniers 36; 6043; Charleroi (Ransart), België

Telefoon (phone): 071 34 26 52 (+32-071 34 26 52) 071 34 26 52 (+32-071 34 26 52)

Fax (fax): +32 (10) 222-67-64 +32 (10) 222-67-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dryjski Jaques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dryjski Jaques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dryjski Jaques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dryjski Jaques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dryjski Jaques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dryjski Jaques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dryjski Jaques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dryjski Jaques
Products information Dryjski Jaques

BTW identificatienummer (tax): BE05564544677
Ondernemingsnummer: 9734680175
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 104,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Dryjski Jaques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dryjski Jaques
(Get full report from official database of BE for Dryjski Jaques)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dryjski Jaques
Addition kinds of activities for Dryjski Jaques

336402. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
738402. Film ontwikkeling diensten | Film developing services
22110505. denims | Denims
23920300. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
32750200. Gips pleister | Gypsum plaster
51310103. Circulaire breien stoffen | Circular knit fabrics
59999913. Ijs | Ice
73639907. Kantoorhulpdienst | Office help supply service
86999905. Boerenbureau | Farm bureau

Werken bij Dryjski Jaques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dryjski Jaques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dryjski Jaques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dryjski Jaques. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van Dryjski Jaques in sociale netwerken
Look for responds of Dryjski Jaques in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dryjski Jaques. Laat een reactie achter voor Dryjski Jaques. Dryjski Jaques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dryjski Jaques. Leave a respond for Dryjski Jaques. Dryjski Jaques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dryjski Jaques op de google maps. Adres en contacten Dryjski Jaques
Location of Dryjski Jaques on the google maps. Address and contacts of Dryjski Jaques

Andere gerelateerde bedrijven als come Dryjski Jaques Dryjski Jaques: LANDBOUWKREDIET | FORTIS | GOEDEFROY MICHEL | ADRIEN FRANEAU | MINISTERIE VAN JUSTITIE-MINIST?RE DE LA JUSTICE

Other related companies as Dryjski Jaques: LANDBOUWKREDIET | FORTIS | GOEDEFROY MICHEL | ADRIEN FRANEAU | MINISTERIE VAN JUSTITIE-MINIST?RE DE LA JUSTICE

Dryjski Jaques is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dryjski Jaques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05564544677. Het bedrijf Dryjski Jaques bevindt zich op het adres: Rue des Carabiniers 36; 6043; Charleroi (Ransart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 104,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Dryjski Jaques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dryjski Jaques is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dryjski Jaques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dryjski Jaques, openstaande posities, locatie van Dryjski Jaques op de kaart.

Dryjski Jaques is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dryjski Jaques, company assigned to the tax number BE05564544677. The company Dryjski Jaques is located at the address: Rue des Carabiniers 36; 6043; Charleroi (Ransart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 104,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Dryjski Jaques were not found.
The main activity of Dryjski Jaques is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dryjski Jaques is not available. You also can look at reviews of Dryjski Jaques, open positions, location of Dryjski Jaques on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dryjski Jaques, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dryjski Jaques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dryjski Jaques, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dryjski Jaques, employees, financial statistics.