DR LEONARD CLAUDE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • DR LEONARD CLAUDE
Private companiesOil and Gas Extraction • DR LEONARD CLAUDE

Contactgegevens DR LEONARD CLAUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DR LEONARD CLAUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DR LEONARD CLAUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Adolphe Dupuich 5; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 221 99 95; 02 345 16 96 (+32-02 221 99 95; 02 345 16 96) 02 221 99 95; 02 345 16 96 (+32-02 221 99 95; 02 345 16 96)

Fax (fax): +32 (15) 702-69-32 +32 (15) 702-69-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DR LEONARD CLAUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DR LEONARD CLAUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DR LEONARD CLAUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DR LEONARD CLAUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DR LEONARD CLAUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DR LEONARD CLAUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DR LEONARD CLAUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DR LEONARD CLAUDE
Products information DR LEONARD CLAUDE

BTW identificatienummer (tax): BE09117523193
Ondernemingsnummer: 5773010253
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DR LEONARD CLAUDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DR LEONARD CLAUDE
(Get full report from official database of BE for DR LEONARD CLAUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DR LEONARD CLAUDE
Addition kinds of activities for DR LEONARD CLAUDE

1382. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
229503. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
265300. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
27410300. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
34239916. Messen, agrarisch of industrieel | Knives, agricultural or industrial
35780300. Bankmachines | Banking machines
39990808. Borduren | Embroidery kits
76991203. horseshoeing | Horseshoeing
92249900. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec

Werken bij DR LEONARD CLAUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DR LEONARD CLAUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DR LEONARD CLAUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DR LEONARD CLAUDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van DR LEONARD CLAUDE in sociale netwerken
Look for responds of DR LEONARD CLAUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DR LEONARD CLAUDE. Laat een reactie achter voor DR LEONARD CLAUDE. DR LEONARD CLAUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DR LEONARD CLAUDE. Leave a respond for DR LEONARD CLAUDE. DR LEONARD CLAUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DR LEONARD CLAUDE op de google maps. Adres en contacten DR LEONARD CLAUDE
Location of DR LEONARD CLAUDE on the google maps. Address and contacts of DR LEONARD CLAUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DR LEONARD CLAUDE DR LEONARD CLAUDE: Benoit Philippe | DE KLEURENKAPPER | SOLANGE DOUMONT | AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL | R. ESER

Other related companies as DR LEONARD CLAUDE: Benoit Philippe | DE KLEURENKAPPER | SOLANGE DOUMONT | AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL | R. ESER

DR LEONARD CLAUDE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DR LEONARD CLAUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09117523193. Het bedrijf DR LEONARD CLAUDE bevindt zich op het adres: Avenue Adolphe Dupuich 5; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in DR LEONARD CLAUDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DR LEONARD CLAUDE is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DR LEONARD CLAUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DR LEONARD CLAUDE, openstaande posities, locatie van DR LEONARD CLAUDE op de kaart.

DR LEONARD CLAUDE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DR LEONARD CLAUDE, company assigned to the tax number BE09117523193. The company DR LEONARD CLAUDE is located at the address: Avenue Adolphe Dupuich 5; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 624,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in DR LEONARD CLAUDE were not found.
The main activity of DR LEONARD CLAUDE is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DR LEONARD CLAUDE is not available. You also can look at reviews of DR LEONARD CLAUDE, open positions, location of DR LEONARD CLAUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DR LEONARD CLAUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DR LEONARD CLAUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DR LEONARD CLAUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DR LEONARD CLAUDE, employees, financial statistics.