MICHIELSEN PETER

Contactgegevens MICHIELSEN PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHIELSEN PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHIELSEN PETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEKONINGENSTRAAT 3; 9051; SINT-DENIJS-WESTREM, België

Telefoon (phone): 92208200 (+32-92208200) 92208200 (+32-92208200)

Fax (fax): +32 (71) 176-92-26 +32 (71) 176-92-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHIELSEN PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHIELSEN PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHIELSEN PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHIELSEN PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHIELSEN PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHIELSEN PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHIELSEN PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHIELSEN PETER
Products information MICHIELSEN PETER

BTW identificatienummer (tax): BE02925903320
Ondernemingsnummer: 5567840576
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit de L´Emploi & Sécurité Sociale, Droit Public & Personnel.. Spécialités: Droit Public & Personnel, Droit de l'Emploi & Sécurité Sociale.

Product categorie (product category): Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHIELSEN PETER
(Get full report from official database of BE for MICHIELSEN PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHIELSEN PETER
Addition kinds of activities for MICHIELSEN PETER

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
396101. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals
20130100. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
20489905. Feed concentraten | Feed concentrates
20870203. Concentreert, drinken | Concentrates, drink

Werken bij MICHIELSEN PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHIELSEN PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHIELSEN PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHIELSEN PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Allround Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Allround Technieker. Je voert allerlei mechanisch en elektrisch klusjes uit.

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

Zoek naar antwoorden van MICHIELSEN PETER in sociale netwerken
Look for responds of MICHIELSEN PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHIELSEN PETER. Laat een reactie achter voor MICHIELSEN PETER. MICHIELSEN PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHIELSEN PETER. Leave a respond for MICHIELSEN PETER. MICHIELSEN PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHIELSEN PETER op de google maps. Adres en contacten MICHIELSEN PETER
Location of MICHIELSEN PETER on the google maps. Address and contacts of MICHIELSEN PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHIELSEN PETER MICHIELSEN PETER: Tennis Club Tultay | Apollo Multimedia | Chamois Export Belgium S.A. | VERDON | Ets Theam

Other related companies as MICHIELSEN PETER: Tennis Club Tultay | Apollo Multimedia | Chamois Export Belgium S.A. | VERDON | Ets Theam

MICHIELSEN PETER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHIELSEN PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02925903320. Het bedrijf MICHIELSEN PETER bevindt zich op het adres: DRIEKONINGENSTRAAT 3; 9051; SINT-DENIJS-WESTREM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit de L´Emploi & Sécurité Sociale, Droit Public & Personnel.. Spécialités: Droit Public & Personnel, Droit de l'Emploi & Sécurité Sociale..
De hoofdactiviteit van MICHIELSEN PETER is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHIELSEN PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHIELSEN PETER, openstaande posities, locatie van MICHIELSEN PETER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MICHIELSEN PETER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHIELSEN PETER, company assigned to the tax number BE02925903320. The company MICHIELSEN PETER is located at the address: DRIEKONINGENSTRAAT 3; 9051; SINT-DENIJS-WESTREM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit de L´Emploi & Sécurité Sociale, Droit Public & Personnel.. Spécialités: Droit Public & Personnel, Droit de l'Emploi & Sécurité Sociale..
The main activity of MICHIELSEN PETER is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHIELSEN PETER is not available. You also can look at reviews of MICHIELSEN PETER, open positions, location of MICHIELSEN PETER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHIELSEN PETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHIELSEN PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHIELSEN PETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHIELSEN PETER, employees, financial statistics.