MARCO & BAETEN NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • MARCO & BAETEN NV
Private companiesPersonal Services • MARCO & BAETEN NV

Contactgegevens MARCO & BAETEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCO & BAETEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCO & BAETEN NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Toekomstln. 1a 2170 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-85-70-77 32-36-85-70-77

Fax (fax): 32-36-36-47-80 32-36-36-47-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCO & BAETEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCO & BAETEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCO & BAETEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCO & BAETEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCO & BAETEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCO & BAETEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCO & BAETEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCO & BAETEN NV
Products information MARCO & BAETEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09269409179
Ondernemingsnummer: 5574432373
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in MARCO & BAETEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakery ovens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCO & BAETEN NV
(Get full report from official database of BE for MARCO & BAETEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCO & BAETEN NV
Addition kinds of activities for MARCO & BAETEN NV

20929907. Seafoods, bevroren: bereid | Seafoods, frozen: prepared
28210219. Vinylharsen, nec | Vinyl resins, nec
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
34430202. Luchtverwarmers, niet-roterende: plaat type | Air preheaters, nonrotating: plate type
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation
78120111. Opleiding film productie | Training motion picture production

Werken bij MARCO & BAETEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCO & BAETEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCO & BAETEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCO & BAETEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van MARCO & BAETEN NV in sociale netwerken
Look for responds of MARCO & BAETEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCO & BAETEN NV. Laat een reactie achter voor MARCO & BAETEN NV. MARCO & BAETEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCO & BAETEN NV. Leave a respond for MARCO & BAETEN NV. MARCO & BAETEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCO & BAETEN NV op de google maps. Adres en contacten MARCO & BAETEN NV
Location of MARCO & BAETEN NV on the google maps. Address and contacts of MARCO & BAETEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCO & BAETEN NV MARCO & BAETEN NV: FLDECADT DANIEL NV | ALVO | Wasterlin D | Chelsa BVBA | Schaak (Het)

Other related companies as MARCO & BAETEN NV: FLDECADT DANIEL NV | ALVO | Wasterlin D | Chelsa BVBA | Schaak (Het)

MARCO & BAETEN NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCO & BAETEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09269409179. Het bedrijf MARCO & BAETEN NV bevindt zich op het adres: Toekomstln. 1a 2170 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakery ovens. Producten gemaakt in MARCO & BAETEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCO & BAETEN NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCO & BAETEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCO & BAETEN NV, openstaande posities, locatie van MARCO & BAETEN NV op de kaart.

MARCO & BAETEN NV is a company, that was registered 1987 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is MARCO & BAETEN NV, company assigned to the tax number BE09269409179. The company MARCO & BAETEN NV is located at the address: Toekomstln. 1a 2170 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakery ovens. Products created in MARCO & BAETEN NV were not found.
The main activity of MARCO & BAETEN NV is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCO & BAETEN NV is not available. You also can look at reviews of MARCO & BAETEN NV, open positions, location of MARCO & BAETEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCO & BAETEN NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCO & BAETEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCO & BAETEN NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCO & BAETEN NV, employees, financial statistics.