FLDECADT DANIEL NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLDECADT DANIEL NV
Private companiesPersonal Services • FLDECADT DANIEL NV

Contactgegevens FLDECADT DANIEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDECADT DANIEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDECADT DANIEL NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Roesbruggestr. 5 8972 Poperinge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-57-30-05-61 32-57-30-05-61

Fax (fax): 32-57-30-04-09 32-57-30-04-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDECADT DANIEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDECADT DANIEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDECADT DANIEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDECADT DANIEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDECADT DANIEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDECADT DANIEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDECADT DANIEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDECADT DANIEL NV
Products information FLDECADT DANIEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE09655303955
Ondernemingsnummer: 3979492187
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLDECADT DANIEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDECADT DANIEL NV
(Get full report from official database of BE for FLDECADT DANIEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDECADT DANIEL NV
Addition kinds of activities for FLDECADT DANIEL NV

369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
23990402. Belting, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Belting, fabric: made from purchased materials
26560202. Ijscontainers: gemaakt van gekochte materialen | Ice cream containers: made from purchased material
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
32990301. Architectonische beeldhouwwerken: gips, klei, papier mache, enz. | Architectural sculptures: gypsum, clay, papier mache, etc.
39490801. Bagatelle tafels | Bagatelle tables
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service
50880105. Schepen | Ships
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
87320108. Onderzoeksdiensten, behalve laboratorium | Research services, except laboratory

Werken bij FLDECADT DANIEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDECADT DANIEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDECADT DANIEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDECADT DANIEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van FLDECADT DANIEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDECADT DANIEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDECADT DANIEL NV. Laat een reactie achter voor FLDECADT DANIEL NV. FLDECADT DANIEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDECADT DANIEL NV. Leave a respond for FLDECADT DANIEL NV. FLDECADT DANIEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDECADT DANIEL NV op de google maps. Adres en contacten FLDECADT DANIEL NV
Location of FLDECADT DANIEL NV on the google maps. Address and contacts of FLDECADT DANIEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDECADT DANIEL NV FLDECADT DANIEL NV: GERAUD | Ph. Thisse Conseil SPRL | Buysse G | FA. CREEMERS | COIFFURE IMP?RIALE

Other related companies as FLDECADT DANIEL NV: GERAUD | Ph. Thisse Conseil SPRL | Buysse G | FA. CREEMERS | COIFFURE IMP?RIALE

FLDECADT DANIEL NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDECADT DANIEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09655303955. Het bedrijf FLDECADT DANIEL NV bevindt zich op het adres: Roesbruggestr. 5 8972 Poperinge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLDECADT DANIEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDECADT DANIEL NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDECADT DANIEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDECADT DANIEL NV, openstaande posities, locatie van FLDECADT DANIEL NV op de kaart.

FLDECADT DANIEL NV is a company, that was registered 2010 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLDECADT DANIEL NV, company assigned to the tax number BE09655303955. The company FLDECADT DANIEL NV is located at the address: Roesbruggestr. 5 8972 Poperinge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLDECADT DANIEL NV were not found.
The main activity of FLDECADT DANIEL NV is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDECADT DANIEL NV is not available. You also can look at reviews of FLDECADT DANIEL NV, open positions, location of FLDECADT DANIEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDECADT DANIEL NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDECADT DANIEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDECADT DANIEL NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDECADT DANIEL NV, employees, financial statistics.