GODERIS VALERIE

Contactgegevens GODERIS VALERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODERIS VALERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODERIS VALERIE

Regio (region): Gent, België

Adres (address): GEBR.VANDEVELDESTRAAT 68; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92657620 (+32-92657620) 92657620 (+32-92657620)

Fax (fax): +32 (60) 442-14-59 +32 (60) 442-14-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODERIS VALERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODERIS VALERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODERIS VALERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODERIS VALERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODERIS VALERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODERIS VALERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODERIS VALERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODERIS VALERIE
Products information GODERIS VALERIE

BTW identificatienummer (tax): BE02316986083
Ondernemingsnummer: 4606262207
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit des Sociétés, Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel.. Spécialités: Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel, Droit des Sociétés.

Product categorie (product category): Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODERIS VALERIE
(Get full report from official database of BE for GODERIS VALERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODERIS VALERIE
Addition kinds of activities for GODERIS VALERIE

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
501302. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
09190100. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
31310400. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
39490512. Target shooting equipment | Target shooting equipment
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec

Werken bij GODERIS VALERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODERIS VALERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODERIS VALERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODERIS VALERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van GODERIS VALERIE in sociale netwerken
Look for responds of GODERIS VALERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODERIS VALERIE. Laat een reactie achter voor GODERIS VALERIE. GODERIS VALERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODERIS VALERIE. Leave a respond for GODERIS VALERIE. GODERIS VALERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODERIS VALERIE op de google maps. Adres en contacten GODERIS VALERIE
Location of GODERIS VALERIE on the google maps. Address and contacts of GODERIS VALERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GODERIS VALERIE GODERIS VALERIE: Express | COIFFURE MAURICE | OXFAM SOLIDARITE-SOLIDARITEIT | Friterie du Gros Fayt | Friterie le Gourmand

Other related companies as GODERIS VALERIE: Express | COIFFURE MAURICE | OXFAM SOLIDARITE-SOLIDARITEIT | Friterie du Gros Fayt | Friterie le Gourmand

GODERIS VALERIE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is GODERIS VALERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02316986083. Het bedrijf GODERIS VALERIE bevindt zich op het adres: GEBR.VANDEVELDESTRAAT 68; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit des Sociétés, Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel.. Spécialités: Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel, Droit des Sociétés..
De hoofdactiviteit van GODERIS VALERIE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODERIS VALERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODERIS VALERIE, openstaande posities, locatie van GODERIS VALERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GODERIS VALERIE is a company, that was registered 2016 in Gent region, Belgium. Full name of company is GODERIS VALERIE, company assigned to the tax number BE02316986083. The company GODERIS VALERIE is located at the address: GEBR.VANDEVELDESTRAAT 68; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit des Sociétés, Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel.. Spécialités: Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel, Droit des Sociétés..
The main activity of GODERIS VALERIE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GODERIS VALERIE is not available. You also can look at reviews of GODERIS VALERIE, open positions, location of GODERIS VALERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODERIS VALERIE, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODERIS VALERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODERIS VALERIE, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODERIS VALERIE, employees, financial statistics.