DENYS REBECCA

Contactgegevens DENYS REBECCA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENYS REBECCA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENYS REBECCA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): COUPURE RECHTS 162; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92659595 (+32-92659595) 92659595 (+32-92659595)

Fax (fax): +32 (50) 364-74-85 +32 (50) 364-74-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENYS REBECCA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENYS REBECCA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENYS REBECCA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENYS REBECCA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENYS REBECCA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENYS REBECCA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENYS REBECCA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENYS REBECCA
Products information DENYS REBECCA

BTW identificatienummer (tax): BE07734069824
Ondernemingsnummer: 4489532470
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DENYS REBECCA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENYS REBECCA
(Get full report from official database of BE for DENYS REBECCA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENYS REBECCA
Addition kinds of activities for DENYS REBECCA

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
23410203. Slips: vrouwen, misses, kinderen en zuigelingen ' | Slips: women's, misses', children's, and infants'
37140304. Schokdempers, motorvoertuig | Shock absorbers, motor vehicle
42120301. Lumber (log) trucking, lokaal | Lumber (log) trucking, local
44249900. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec

Werken bij DENYS REBECCA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENYS REBECCA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENYS REBECCA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENYS REBECCA. Looking for open vacancies in other companies

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Medewerker in broodjeszaak (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een broodjeszaak in Kortrijk zijn we op zoek naar meerdere verkoopsmedewerkers. Als verkoopster/verkoper ben je verantwoordelijk voor het bedienen van je klanten, het maken van broodjes, klaarmaken van bestellingen, ...

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is op zoek naar een Jobstudent tijdens het schooljaar (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van DENYS REBECCA in sociale netwerken
Look for responds of DENYS REBECCA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENYS REBECCA. Laat een reactie achter voor DENYS REBECCA. DENYS REBECCA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENYS REBECCA. Leave a respond for DENYS REBECCA. DENYS REBECCA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENYS REBECCA op de google maps. Adres en contacten DENYS REBECCA
Location of DENYS REBECCA on the google maps. Address and contacts of DENYS REBECCA

Andere gerelateerde bedrijven als come DENYS REBECCA DENYS REBECCA: Huysentruyt J | COBBAERT MON S?JOUR | T.C. BELLERIVE TILFF | INTERNAT MIXTE DE COUVIN COMMUNAUT? FRAN?AISE | Vega Decor

Other related companies as DENYS REBECCA: Huysentruyt J | COBBAERT MON S?JOUR | T.C. BELLERIVE TILFF | INTERNAT MIXTE DE COUVIN COMMUNAUT? FRAN?AISE | Vega Decor

DENYS REBECCA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is DENYS REBECCA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07734069824. Het bedrijf DENYS REBECCA bevindt zich op het adres: COUPURE RECHTS 162; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Producten gemaakt in DENYS REBECCA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DENYS REBECCA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENYS REBECCA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENYS REBECCA, openstaande posities, locatie van DENYS REBECCA op de kaart.

DENYS REBECCA is a company, that was registered 2015 in Gent region, Belgium. Full name of company is DENYS REBECCA, company assigned to the tax number BE07734069824. The company DENYS REBECCA is located at the address: COUPURE RECHTS 162; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Products created in DENYS REBECCA were not found.
The main activity of DENYS REBECCA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DENYS REBECCA is not available. You also can look at reviews of DENYS REBECCA, open positions, location of DENYS REBECCA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENYS REBECCA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENYS REBECCA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENYS REBECCA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENYS REBECCA, employees, financial statistics.