Demoulin A

Contactgegevens Demoulin A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demoulin A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demoulin A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Neptune 12; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 343 20 65 (+32-02 343 20 65) 02 343 20 65 (+32-02 343 20 65)

Fax (fax): +32 (4) 456-63-82 +32 (4) 456-63-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demoulin A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demoulin A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demoulin A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demoulin A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demoulin A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demoulin A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demoulin A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demoulin A
Products information Demoulin A

BTW identificatienummer (tax): BE04187683105
Ondernemingsnummer: 9679473876
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Demoulin A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demoulin A
(Get full report from official database of BE for Demoulin A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demoulin A
Addition kinds of activities for Demoulin A

17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
27590504. Kantoorartikelen: drukwerk, NSK | Stationery: printing, nsk
35310510. Scarifiers, weg | Scarifiers, road
51820101. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits

Werken bij Demoulin A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demoulin A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demoulin A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demoulin A. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

Zoek naar antwoorden van Demoulin A in sociale netwerken
Look for responds of Demoulin A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demoulin A. Laat een reactie achter voor Demoulin A. Demoulin A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demoulin A. Leave a respond for Demoulin A. Demoulin A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demoulin A op de google maps. Adres en contacten Demoulin A
Location of Demoulin A on the google maps. Address and contacts of Demoulin A

Andere gerelateerde bedrijven als come Demoulin A Demoulin A: TORO° COFFRES,MALLETTES,VALISES-FOLKERTS | BEERDEN RONALD-ZAVELSWIJNHUIS | J & H International (Europe) SA | CECOP R ET D | PEINTURAL NV

Other related companies as Demoulin A: TORO° COFFRES,MALLETTES,VALISES-FOLKERTS | BEERDEN RONALD-ZAVELSWIJNHUIS | J & H International (Europe) SA | CECOP R ET D | PEINTURAL NV

Demoulin A is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demoulin A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187683105. Het bedrijf Demoulin A bevindt zich op het adres: Avenue Neptune 12; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Demoulin A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Demoulin A is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demoulin A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demoulin A, openstaande posities, locatie van Demoulin A op de kaart.

Demoulin A is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demoulin A, company assigned to the tax number BE04187683105. The company Demoulin A is located at the address: Avenue Neptune 12; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Demoulin A were not found.
The main activity of Demoulin A is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Demoulin A is not available. You also can look at reviews of Demoulin A, open positions, location of Demoulin A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demoulin A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demoulin A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demoulin A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demoulin A, employees, financial statistics.