Demilie L

Contactgegevens Demilie L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demilie L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demilie L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wipstraat 14; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 43 85 (+32-011 54 43 85) 011 54 43 85 (+32-011 54 43 85)

Fax (fax): +32 (87) 192-23-81 +32 (87) 192-23-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demilie L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demilie L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demilie L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demilie L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demilie L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demilie L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demilie L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demilie L
Products information Demilie L

BTW identificatienummer (tax): BE09889587402
Ondernemingsnummer: 1134307861
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Demilie L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demilie L
(Get full report from official database of BE for Demilie L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demilie L
Addition kinds of activities for Demilie L

1455. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
323100. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
28190601. Kobalt 60 (radioactief) | Cobalt 60 (radioactive)
65310402. Tijdverdeling onroerend goed verkoop, leasing en verhuur | Time-sharing real estate sales, leasing and rentals

Werken bij Demilie L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demilie L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demilie L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demilie L. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Demilie L in sociale netwerken
Look for responds of Demilie L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demilie L. Laat een reactie achter voor Demilie L. Demilie L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demilie L. Leave a respond for Demilie L. Demilie L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demilie L op de google maps. Adres en contacten Demilie L
Location of Demilie L on the google maps. Address and contacts of Demilie L

Andere gerelateerde bedrijven als come Demilie L Demilie L: COBAFI | LUC VAN BAEL | SYLVIANE DELCAMPE | ANTON VAN DUFFEL | Campens & Fils

Other related companies as Demilie L: COBAFI | LUC VAN BAEL | SYLVIANE DELCAMPE | ANTON VAN DUFFEL | Campens & Fils

Demilie L is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demilie L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09889587402. Het bedrijf Demilie L bevindt zich op het adres: Wipstraat 14; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 221,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Demilie L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Demilie L is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demilie L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demilie L, openstaande posities, locatie van Demilie L op de kaart.

Demilie L is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demilie L, company assigned to the tax number BE09889587402. The company Demilie L is located at the address: Wipstraat 14; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 221,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Demilie L were not found.
The main activity of Demilie L is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Demilie L is not available. You also can look at reviews of Demilie L, open positions, location of Demilie L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demilie L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demilie L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demilie L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demilie L, employees, financial statistics.