Delorge G

Contactgegevens Delorge G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delorge G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delorge G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Parc 1; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 26 78 (+32-065 31 26 78) 065 31 26 78 (+32-065 31 26 78)

Fax (fax): +32 (50) 147-93-11 +32 (50) 147-93-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delorge G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delorge G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delorge G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delorge G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delorge G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delorge G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delorge G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delorge G
Products information Delorge G

BTW identificatienummer (tax): BE09570983886
Ondernemingsnummer: 7767852783
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Delorge G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delorge G
(Get full report from official database of BE for Delorge G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delorge G
Addition kinds of activities for Delorge G

072200. Gewas oogsten | Crop harvesting
237102. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
31110406. Kantleer | Lace leather
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'
73190102. Auto kaart adverteren | Car card advertising
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij Delorge G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delorge G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delorge G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delorge G. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Delorge G in sociale netwerken
Look for responds of Delorge G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delorge G. Laat een reactie achter voor Delorge G. Delorge G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delorge G. Leave a respond for Delorge G. Delorge G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delorge G op de google maps. Adres en contacten Delorge G
Location of Delorge G on the google maps. Address and contacts of Delorge G

Andere gerelateerde bedrijven als come Delorge G Delorge G: DAVINRO NV | Jolie T | Katrien | WARICHET | ANNE BORLON

Other related companies as Delorge G: DAVINRO NV | Jolie T | Katrien | WARICHET | ANNE BORLON

Delorge G is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delorge G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09570983886. Het bedrijf Delorge G bevindt zich op het adres: Place du Parc 1; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Delorge G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delorge G is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delorge G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delorge G, openstaande posities, locatie van Delorge G op de kaart.

Delorge G is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delorge G, company assigned to the tax number BE09570983886. The company Delorge G is located at the address: Place du Parc 1; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Delorge G were not found.
The main activity of Delorge G is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delorge G is not available. You also can look at reviews of Delorge G, open positions, location of Delorge G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delorge G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delorge G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delorge G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delorge G, employees, financial statistics.