De Paep Jan

Contactgegevens De Paep Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Paep Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Paep Jan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eric Sasselaan 17; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 288 59 30 (+32-03 288 59 30) 03 288 59 30 (+32-03 288 59 30)

Fax (fax): +32 (57) 953-66-13 +32 (57) 953-66-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Paep Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Paep Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Paep Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Paep Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Paep Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Paep Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Paep Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Paep Jan
Products information De Paep Jan

BTW identificatienummer (tax): BE08553375244
Ondernemingsnummer: 2653442382
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in De Paep Jan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Paep Jan
(Get full report from official database of BE for De Paep Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Paep Jan
Addition kinds of activities for De Paep Jan

603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
26210502. Bristols | Bristols
39310210. Viola's en onderdelen | Violas and parts
39990819. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
73839902. Nieuws syndicaat | News feature syndicate

Werken bij De Paep Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Paep Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Paep Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Paep Jan. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van De Paep Jan in sociale netwerken
Look for responds of De Paep Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Paep Jan. Laat een reactie achter voor De Paep Jan. De Paep Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Paep Jan. Leave a respond for De Paep Jan. De Paep Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Paep Jan op de google maps. Adres en contacten De Paep Jan
Location of De Paep Jan on the google maps. Address and contacts of De Paep Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come De Paep Jan De Paep Jan: Morel M | GASTON VAN DEN BERGHE | DANIELLE BRAYEUR | LADBROKE | CAMBIER-DION

Other related companies as De Paep Jan: Morel M | GASTON VAN DEN BERGHE | DANIELLE BRAYEUR | LADBROKE | CAMBIER-DION

De Paep Jan is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Paep Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08553375244. Het bedrijf De Paep Jan bevindt zich op het adres: Eric Sasselaan 17; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in De Paep Jan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Paep Jan is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Paep Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Paep Jan, openstaande posities, locatie van De Paep Jan op de kaart.

De Paep Jan is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Paep Jan, company assigned to the tax number BE08553375244. The company De Paep Jan is located at the address: Eric Sasselaan 17; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in De Paep Jan were not found.
The main activity of De Paep Jan is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Paep Jan is not available. You also can look at reviews of De Paep Jan, open positions, location of De Paep Jan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Paep Jan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Paep Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Paep Jan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Paep Jan, employees, financial statistics.