Laermans-Vercammen NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Laermans-Vercammen NV
Private companiesWater Transportation • Laermans-Vercammen NV

Contactgegevens Laermans-Vercammen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laermans-Vercammen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laermans-Vercammen NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Pastoor Dergentstraat 91 3200 Aarschot, België

Telefoon (phone): 17 (+32-17) 17 (+32-17)

Fax (fax): 17 (+32-17) 17 (+32-17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laermans-Vercammen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laermans-Vercammen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laermans-Vercammen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laermans-Vercammen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laermans-Vercammen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laermans-Vercammen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laermans-Vercammen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laermans-Vercammen NV
Products information Laermans-Vercammen NV

BTW identificatienummer (tax): BE03399139404
Ondernemingsnummer: 2247497558
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Canned fruit; Chocolate; Chocolate sandwich spreads; Chocolate truffles; Condensed milk, coffee cream; Preserving agents for foods; Sugar; Sugar substitutes; Yeast

Product categorie (product category): Baking Ingredients

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laermans-Vercammen NV
(Get full report from official database of BE for Laermans-Vercammen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laermans-Vercammen NV
Addition kinds of activities for Laermans-Vercammen NV

501599. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
24399900. Structurele houtdelen, nec, nec | Structural wood members, nec, nec
59991302. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor

Werken bij Laermans-Vercammen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laermans-Vercammen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laermans-Vercammen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laermans-Vercammen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Laermans-Vercammen NV in sociale netwerken
Look for responds of Laermans-Vercammen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laermans-Vercammen NV. Laat een reactie achter voor Laermans-Vercammen NV. Laermans-Vercammen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laermans-Vercammen NV. Leave a respond for Laermans-Vercammen NV. Laermans-Vercammen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laermans-Vercammen NV op de google maps. Adres en contacten Laermans-Vercammen NV
Location of Laermans-Vercammen NV on the google maps. Address and contacts of Laermans-Vercammen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Laermans-Vercammen NV Laermans-Vercammen NV: DE SMIJTER PIERRE | Ducoffre | Lemonnier G | BADBOETIEK HELLEMANS | MARC DE KLERCK

Other related companies as Laermans-Vercammen NV: DE SMIJTER PIERRE | Ducoffre | Lemonnier G | BADBOETIEK HELLEMANS | MARC DE KLERCK

Laermans-Vercammen NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Laermans-Vercammen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03399139404. Het bedrijf Laermans-Vercammen NV bevindt zich op het adres: Pastoor Dergentstraat 91 3200 Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Baking Ingredients. Lijst met producten zijn Canned fruit; Chocolate; Chocolate sandwich spreads; Chocolate truffles; Condensed milk, coffee cream; Preserving agents for foods; Sugar; Sugar substitutes; Yeast.
De hoofdactiviteit van Laermans-Vercammen NV is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laermans-Vercammen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laermans-Vercammen NV, openstaande posities, locatie van Laermans-Vercammen NV op de kaart.

Laermans-Vercammen NV is a company, that was registered 2007 in Gent region, Belgium. Full name of company is Laermans-Vercammen NV, company assigned to the tax number BE03399139404. The company Laermans-Vercammen NV is located at the address: Pastoor Dergentstraat 91 3200 Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Baking Ingredients. List of products are Canned fruit; Chocolate; Chocolate sandwich spreads; Chocolate truffles; Condensed milk, coffee cream; Preserving agents for foods; Sugar; Sugar substitutes; Yeast.
The main activity of Laermans-Vercammen NV is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Laermans-Vercammen NV is not available. You also can look at reviews of Laermans-Vercammen NV, open positions, location of Laermans-Vercammen NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laermans-Vercammen NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laermans-Vercammen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laermans-Vercammen NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laermans-Vercammen NV, employees, financial statistics.