De Corte Marc-André

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • De Corte Marc-André
Private companiesMembership Organizations • De Corte Marc-André

Contactgegevens De Corte Marc-André: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Corte Marc-André: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Corte Marc-André

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drongensesteenweg 95; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 85 85 (+32-09 226 85 85) 09 226 85 85 (+32-09 226 85 85)

Fax (fax): +32 (11) 309-15-15 +32 (11) 309-15-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Corte Marc-André: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Corte Marc-André"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Corte Marc-André"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Corte Marc-André, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Corte Marc-André. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Corte Marc-André, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Corte Marc-André. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Corte Marc-André
Products information De Corte Marc-André

BTW identificatienummer (tax): BE02318908691
Ondernemingsnummer: 3464508056
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 256,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Corte Marc-André zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Corte Marc-André
(Get full report from official database of BE for De Corte Marc-André)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Corte Marc-André
Addition kinds of activities for De Corte Marc-André

1791. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
346699. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
01739900. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
38240301. odometers | Odometers
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
80990100. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services

Werken bij De Corte Marc-André: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Corte Marc-André: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Corte Marc-André. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Corte Marc-André. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van De Corte Marc-André in sociale netwerken
Look for responds of De Corte Marc-André in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Corte Marc-André. Laat een reactie achter voor De Corte Marc-André. De Corte Marc-André bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Corte Marc-André. Leave a respond for De Corte Marc-André. De Corte Marc-André on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Corte Marc-André op de google maps. Adres en contacten De Corte Marc-André
Location of De Corte Marc-André on the google maps. Address and contacts of De Corte Marc-André

Andere gerelateerde bedrijven als come De Corte Marc-André De Corte Marc-André: EDDY DHAEYERE | KRISTIAAN MINNAERT | CAP EVASION | E.L.C. | ECOLE FONDAMENTALE

Other related companies as De Corte Marc-André: EDDY DHAEYERE | KRISTIAAN MINNAERT | CAP EVASION | E.L.C. | ECOLE FONDAMENTALE

De Corte Marc-André is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Corte Marc-André, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02318908691. Het bedrijf De Corte Marc-André bevindt zich op het adres: Drongensesteenweg 95; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 256,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in De Corte Marc-André zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Corte Marc-André is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Corte Marc-André is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Corte Marc-André, openstaande posities, locatie van De Corte Marc-André op de kaart.

De Corte Marc-André is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Corte Marc-André, company assigned to the tax number BE02318908691. The company De Corte Marc-André is located at the address: Drongensesteenweg 95; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 256,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in De Corte Marc-André were not found.
The main activity of De Corte Marc-André is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Corte Marc-André is not available. You also can look at reviews of De Corte Marc-André, open positions, location of De Corte Marc-André on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Corte Marc-André, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Corte Marc-André, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Corte Marc-André, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Corte Marc-André, employees, financial statistics.