De Cock Christian

Contactgegevens De Cock Christian: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Cock Christian: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Cock Christian

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lenniksebaan 221; 1701; Dilbeek (Itterbeek), België

Telefoon (phone): 02 582 75 51 (+32-02 582 75 51) 02 582 75 51 (+32-02 582 75 51)

Fax (fax): +32 (16) 392-27-78 +32 (16) 392-27-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Cock Christian: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Cock Christian"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Cock Christian"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Cock Christian, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Cock Christian. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Cock Christian, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Cock Christian. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Cock Christian
Products information De Cock Christian

BTW identificatienummer (tax): BE08021362304
Ondernemingsnummer: 1021697998
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Cock Christian zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Cock Christian
(Get full report from official database of BE for De Cock Christian)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Cock Christian
Addition kinds of activities for De Cock Christian

5052. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
782200. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
28360503. virussen | Viruses
32959902. Gieterijbekledingen, gemalen of anderszins behandeld | Foundry facings, ground or otherwise treated
35480000. Lasapparatuur | Welding apparatus
59410400. Oefen materiaal | Exercise equipment
59629901. Sigaretten automaten | Cigarettes vending machines

Werken bij De Cock Christian: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Cock Christian: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Cock Christian. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Cock Christian. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

Zoek naar antwoorden van De Cock Christian in sociale netwerken
Look for responds of De Cock Christian in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Cock Christian. Laat een reactie achter voor De Cock Christian. De Cock Christian bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Cock Christian. Leave a respond for De Cock Christian. De Cock Christian on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Cock Christian op de google maps. Adres en contacten De Cock Christian
Location of De Cock Christian on the google maps. Address and contacts of De Cock Christian

Andere gerelateerde bedrijven als come De Cock Christian De Cock Christian: FLBARLOWORLD HANDLING NV | Conings Cosmetics | BUREAU HELIX | Westerlund Corporation NV | Podevyn Kris

Other related companies as De Cock Christian: FLBARLOWORLD HANDLING NV | Conings Cosmetics | BUREAU HELIX | Westerlund Corporation NV | Podevyn Kris

De Cock Christian is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Cock Christian, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08021362304. Het bedrijf De Cock Christian bevindt zich op het adres: Lenniksebaan 221; 1701; Dilbeek (Itterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in De Cock Christian zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Cock Christian is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Cock Christian is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Cock Christian, openstaande posities, locatie van De Cock Christian op de kaart.

De Cock Christian is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Cock Christian, company assigned to the tax number BE08021362304. The company De Cock Christian is located at the address: Lenniksebaan 221; 1701; Dilbeek (Itterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in De Cock Christian were not found.
The main activity of De Cock Christian is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Cock Christian is not available. You also can look at reviews of De Cock Christian, open positions, location of De Cock Christian on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Cock Christian, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Cock Christian, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Cock Christian, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Cock Christian, employees, financial statistics.