De Buck Frank

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • De Buck Frank
Private companiesHealth Services • De Buck Frank

Contactgegevens De Buck Frank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Buck Frank: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Buck Frank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 36; 9930; Zomergem, België

Telefoon (phone): 09 372 70 05 (+32-09 372 70 05) 09 372 70 05 (+32-09 372 70 05)

Fax (fax): +32 (83) 300-65-31 +32 (83) 300-65-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Buck Frank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Buck Frank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Buck Frank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Buck Frank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Buck Frank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Buck Frank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Buck Frank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Buck Frank
Products information De Buck Frank

BTW identificatienummer (tax): BE06979583740
Ondernemingsnummer: 6403625488
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Buck Frank zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Buck Frank
(Get full report from official database of BE for De Buck Frank)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Buck Frank
Addition kinds of activities for De Buck Frank

5993. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation
73710101. Computer software systemen analyse en ontwerp, aangepaste | Computer software systems analysis and design, custom

Werken bij De Buck Frank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Buck Frank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Buck Frank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Buck Frank. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een bekister / timmerman.  Werven regio Aarschot - Leuven Traditionele bekistingen 

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van De Buck Frank in sociale netwerken
Look for responds of De Buck Frank in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Buck Frank. Laat een reactie achter voor De Buck Frank. De Buck Frank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Buck Frank. Leave a respond for De Buck Frank. De Buck Frank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Buck Frank op de google maps. Adres en contacten De Buck Frank
Location of De Buck Frank on the google maps. Address and contacts of De Buck Frank

Andere gerelateerde bedrijven als come De Buck Frank De Buck Frank: KIM VAN DEN STEEN | TIELENS BENNY BVBA | L'ATELIER | L.C. Autos | JOACHIM LALOI

Other related companies as De Buck Frank: KIM VAN DEN STEEN | TIELENS BENNY BVBA | L'ATELIER | L.C. Autos | JOACHIM LALOI

De Buck Frank is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Buck Frank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06979583740. Het bedrijf De Buck Frank bevindt zich op het adres: Zandstraat 36; 9930; Zomergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in De Buck Frank zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Buck Frank is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Buck Frank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Buck Frank, openstaande posities, locatie van De Buck Frank op de kaart.

De Buck Frank is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Buck Frank, company assigned to the tax number BE06979583740. The company De Buck Frank is located at the address: Zandstraat 36; 9930; Zomergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in De Buck Frank were not found.
The main activity of De Buck Frank is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Buck Frank is not available. You also can look at reviews of De Buck Frank, open positions, location of De Buck Frank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Buck Frank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Buck Frank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Buck Frank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Buck Frank, employees, financial statistics.