Xhibitte R

Contactgegevens Xhibitte R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Xhibitte R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Xhibitte R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bord de l'Eau 258; 5300; Andenne (Sclayn), België

Telefoon (phone): 081 58 04 07 (+32-081 58 04 07) 081 58 04 07 (+32-081 58 04 07)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Xhibitte R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Xhibitte R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Xhibitte R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Xhibitte R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Xhibitte R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Xhibitte R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Xhibitte R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Xhibitte R
Products information Xhibitte R

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Xhibitte R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Xhibitte R
(Get full report from official database of BE for Xhibitte R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Xhibitte R
Addition kinds of activities for Xhibitte R

615300. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
28650203. benzine | Benzene
28999917. Brandblusser kosten | Fire extinguisher charges
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape
80690000. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric

Werken bij Xhibitte R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Xhibitte R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Xhibitte R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Xhibitte R. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van Xhibitte R in sociale netwerken
Look for responds of Xhibitte R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Xhibitte R. Laat een reactie achter voor Xhibitte R. Xhibitte R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Xhibitte R. Leave a respond for Xhibitte R. Xhibitte R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Xhibitte R op de google maps. Adres en contacten Xhibitte R
Location of Xhibitte R on the google maps. Address and contacts of Xhibitte R

Andere gerelateerde bedrijven als come Xhibitte R Xhibitte R: BART MOSSELHANDEL BLANKENBERGE | BASTIN & FILS | EX NIHILO | GEBROEDERS WERTELAERS | TELEVESDRE

Other related companies as Xhibitte R: BART MOSSELHANDEL BLANKENBERGE | BASTIN & FILS | EX NIHILO | GEBROEDERS WERTELAERS | TELEVESDRE

Xhibitte R is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Xhibitte R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf Xhibitte R bevindt zich op het adres: Rue du Bord de l'Eau 258; 5300; Andenne (Sclayn). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Xhibitte R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Xhibitte R is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Xhibitte R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Xhibitte R, openstaande posities, locatie van Xhibitte R op de kaart.

Xhibitte R is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Xhibitte R, company assigned to the tax number BE09737426757. The company Xhibitte R is located at the address: Rue du Bord de l'Eau 258; 5300; Andenne (Sclayn). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Xhibitte R were not found.
The main activity of Xhibitte R is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Xhibitte R is not available. You also can look at reviews of Xhibitte R, open positions, location of Xhibitte R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Xhibitte R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Xhibitte R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Xhibitte R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Xhibitte R, employees, financial statistics.