Danse A

Contactgegevens Danse A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Danse A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Danse A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Van Cutsem 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre, België

Telefoon (phone): 071 78 43 56 (+32-071 78 43 56) 071 78 43 56 (+32-071 78 43 56)

Fax (fax): +32 (59) 776-25-77 +32 (59) 776-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Danse A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Danse A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Danse A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Danse A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Danse A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Danse A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Danse A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Danse A
Products information Danse A

BTW identificatienummer (tax): BE02085723876
Ondernemingsnummer: 9514404296
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Danse A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Danse A
(Get full report from official database of BE for Danse A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Danse A
Addition kinds of activities for Danse A

321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
10990100. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
20679901. Kauwgom basis | Chewing gum base
28739904. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die nitrog produceren. | Plant foods, mixed: from plants making nitrog. fertilizers
34839906. Diepteheffingen en onderdelen (afzetting) | Depth charges and parts (ordnance)
36619903. Elektronische secretaris | Electronic secretary
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
48220204. Telegramdiensten | Telegram services
70110300. hotels | Hotels

Werken bij Danse A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Danse A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Danse A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Danse A. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

    Regio: GROTE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Danse A in sociale netwerken
Look for responds of Danse A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Danse A. Laat een reactie achter voor Danse A. Danse A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Danse A. Leave a respond for Danse A. Danse A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Danse A op de google maps. Adres en contacten Danse A
Location of Danse A on the google maps. Address and contacts of Danse A

Andere gerelateerde bedrijven als come Danse A Danse A: Raceland NV | PHILIP VOUEZ | F. MASCART | Guiot K | Hightech Partners sa/nv

Other related companies as Danse A: Raceland NV | PHILIP VOUEZ | F. MASCART | Guiot K | Hightech Partners sa/nv

Danse A is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Danse A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02085723876. Het bedrijf Danse A bevindt zich op het adres: Rue Van Cutsem 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Danse A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Danse A is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Danse A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Danse A, openstaande posities, locatie van Danse A op de kaart.

Danse A is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Danse A, company assigned to the tax number BE02085723876. The company Danse A is located at the address: Rue Van Cutsem 17; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Danse A were not found.
The main activity of Danse A is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Danse A is not available. You also can look at reviews of Danse A, open positions, location of Danse A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Danse A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Danse A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Danse A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Danse A, employees, financial statistics.