Cupers Ilse

Contactgegevens Cupers Ilse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cupers Ilse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cupers Ilse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zegestraat 2; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 21 09 22 (+32-011 21 09 22) 011 21 09 22 (+32-011 21 09 22)

Fax (fax): 011 21 15 20 (+32-011 21 15 20) 011 21 15 20 (+32-011 21 15 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cupers Ilse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cupers Ilse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cupers Ilse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cupers Ilse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cupers Ilse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cupers Ilse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cupers Ilse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cupers Ilse
Products information Cupers Ilse

BTW identificatienummer (tax): BE06535186767
Ondernemingsnummer: 1597656250
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Cupers Ilse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cupers Ilse
(Get full report from official database of BE for Cupers Ilse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cupers Ilse
Addition kinds of activities for Cupers Ilse

25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
34420203. Louver ramen, metaal | Louver windows, metal
59470000. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
72990203. Turks bad | Turkish bath
73729900. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec

Werken bij Cupers Ilse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cupers Ilse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cupers Ilse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cupers Ilse. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

Zoek naar antwoorden van Cupers Ilse in sociale netwerken
Look for responds of Cupers Ilse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cupers Ilse. Laat een reactie achter voor Cupers Ilse. Cupers Ilse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cupers Ilse. Leave a respond for Cupers Ilse. Cupers Ilse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cupers Ilse op de google maps. Adres en contacten Cupers Ilse
Location of Cupers Ilse on the google maps. Address and contacts of Cupers Ilse

Andere gerelateerde bedrijven als come Cupers Ilse Cupers Ilse: LEONIDAS | Vermeire Tania | STUDIO B. M. | Vantieghem G | Via Via

Other related companies as Cupers Ilse: LEONIDAS | Vermeire Tania | STUDIO B. M. | Vantieghem G | Via Via

Cupers Ilse is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cupers Ilse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06535186767. Het bedrijf Cupers Ilse bevindt zich op het adres: Zegestraat 2; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Cupers Ilse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cupers Ilse is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cupers Ilse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cupers Ilse, openstaande posities, locatie van Cupers Ilse op de kaart.

Cupers Ilse is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cupers Ilse, company assigned to the tax number BE06535186767. The company Cupers Ilse is located at the address: Zegestraat 2; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Cupers Ilse were not found.
The main activity of Cupers Ilse is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cupers Ilse is not available. You also can look at reviews of Cupers Ilse, open positions, location of Cupers Ilse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cupers Ilse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cupers Ilse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cupers Ilse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cupers Ilse, employees, financial statistics.