Collard Jean-Jacques

Contactgegevens Collard Jean-Jacques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collard Jean-Jacques: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collard Jean-Jacques

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bon Diè Cauwère 6; 5032; Gembloux-sur-Orneau (Bossière), België

Telefoon (phone): 081 63 30 76 (+32-081 63 30 76) 081 63 30 76 (+32-081 63 30 76)

Fax (fax): 081 63 31 13 (+32-081 63 31 13) 081 63 31 13 (+32-081 63 31 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collard Jean-Jacques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collard Jean-Jacques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collard Jean-Jacques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collard Jean-Jacques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collard Jean-Jacques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collard Jean-Jacques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collard Jean-Jacques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collard Jean-Jacques
Products information Collard Jean-Jacques

BTW identificatienummer (tax): BE04462615966
Ondernemingsnummer: 8408630371
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Collard Jean-Jacques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collard Jean-Jacques
(Get full report from official database of BE for Collard Jean-Jacques)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collard Jean-Jacques
Addition kinds of activities for Collard Jean-Jacques

799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
32610102. Kraanhandvatten, glanzend china en aardewerk | Faucet handles, vitreous china and earthenware
56210102. Bruidswinkels | Bridal shops

Werken bij Collard Jean-Jacques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collard Jean-Jacques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collard Jean-Jacques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collard Jean-Jacques. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Collard Jean-Jacques in sociale netwerken
Look for responds of Collard Jean-Jacques in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collard Jean-Jacques. Laat een reactie achter voor Collard Jean-Jacques. Collard Jean-Jacques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collard Jean-Jacques. Leave a respond for Collard Jean-Jacques. Collard Jean-Jacques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collard Jean-Jacques op de google maps. Adres en contacten Collard Jean-Jacques
Location of Collard Jean-Jacques on the google maps. Address and contacts of Collard Jean-Jacques

Andere gerelateerde bedrijven als come Collard Jean-Jacques Collard Jean-Jacques: JET | GEENENS NV | RUPEL OPTIEK | Lescalier | Concept A

Other related companies as Collard Jean-Jacques: JET | GEENENS NV | RUPEL OPTIEK | Lescalier | Concept A

Collard Jean-Jacques is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collard Jean-Jacques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04462615966. Het bedrijf Collard Jean-Jacques bevindt zich op het adres: Rue du Bon Diè Cauwère 6; 5032; Gembloux-sur-Orneau (Bossière). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Collard Jean-Jacques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Collard Jean-Jacques is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collard Jean-Jacques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collard Jean-Jacques, openstaande posities, locatie van Collard Jean-Jacques op de kaart.

Collard Jean-Jacques is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collard Jean-Jacques, company assigned to the tax number BE04462615966. The company Collard Jean-Jacques is located at the address: Rue du Bon Diè Cauwère 6; 5032; Gembloux-sur-Orneau (Bossière). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Collard Jean-Jacques were not found.
The main activity of Collard Jean-Jacques is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Collard Jean-Jacques is not available. You also can look at reviews of Collard Jean-Jacques, open positions, location of Collard Jean-Jacques on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collard Jean-Jacques, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collard Jean-Jacques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collard Jean-Jacques, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collard Jean-Jacques, employees, financial statistics.