Coenegrachts W

Contactgegevens Coenegrachts W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coenegrachts W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coenegrachts W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tollembeekstraat 16; 1570; Galmaarden, België

Telefoon (phone): 054 58 80 55 (+32-054 58 80 55) 054 58 80 55 (+32-054 58 80 55)

Fax (fax): +32 (53) 983-17-22 +32 (53) 983-17-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coenegrachts W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coenegrachts W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coenegrachts W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coenegrachts W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coenegrachts W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coenegrachts W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coenegrachts W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coenegrachts W
Products information Coenegrachts W

BTW identificatienummer (tax): BE09597900390
Ondernemingsnummer: 9783294677
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Coenegrachts W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coenegrachts W
(Get full report from official database of BE for Coenegrachts W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coenegrachts W
Addition kinds of activities for Coenegrachts W

10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
25910300. Venster tinten | Window shades
28690502. Monosodiumglutamaat | Monosodium glutamate
50390201. Buitenplatte glas: plaat of raam | Exterior flat glass: plate or window
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers
73350000. Commerciële fotografie | Commercial photography

Werken bij Coenegrachts W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coenegrachts W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coenegrachts W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coenegrachts W. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Plaatser schrijnwerk - werf (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een plaatser schrijnwerk op de werf

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van Coenegrachts W in sociale netwerken
Look for responds of Coenegrachts W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coenegrachts W. Laat een reactie achter voor Coenegrachts W. Coenegrachts W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coenegrachts W. Leave a respond for Coenegrachts W. Coenegrachts W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coenegrachts W op de google maps. Adres en contacten Coenegrachts W
Location of Coenegrachts W on the google maps. Address and contacts of Coenegrachts W

Andere gerelateerde bedrijven als come Coenegrachts W Coenegrachts W: SALON-LAVOIR FAMEN-CLEAN | SMISCO | A. VANVEERDEGHEM | FOTO EN KADER MASSET | Amand C

Other related companies as Coenegrachts W: SALON-LAVOIR FAMEN-CLEAN | SMISCO | A. VANVEERDEGHEM | FOTO EN KADER MASSET | Amand C

Coenegrachts W is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coenegrachts W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09597900390. Het bedrijf Coenegrachts W bevindt zich op het adres: Tollembeekstraat 16; 1570; Galmaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 819,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Coenegrachts W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coenegrachts W is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coenegrachts W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coenegrachts W, openstaande posities, locatie van Coenegrachts W op de kaart.

Coenegrachts W is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coenegrachts W, company assigned to the tax number BE09597900390. The company Coenegrachts W is located at the address: Tollembeekstraat 16; 1570; Galmaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 819,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Coenegrachts W were not found.
The main activity of Coenegrachts W is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coenegrachts W is not available. You also can look at reviews of Coenegrachts W, open positions, location of Coenegrachts W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coenegrachts W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coenegrachts W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coenegrachts W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coenegrachts W, employees, financial statistics.