A. VANVEERDEGHEM

Contactgegevens A. VANVEERDEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VANVEERDEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VANVEERDEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INGELMUNSTERSTEENWEG 71; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56668759 (+32-56668759) 56668759 (+32-56668759)

Fax (fax): +32 (63) 437-67-40 +32 (63) 437-67-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VANVEERDEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VANVEERDEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VANVEERDEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VANVEERDEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VANVEERDEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VANVEERDEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VANVEERDEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VANVEERDEGHEM
Products information A. VANVEERDEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE05995758056
Ondernemingsnummer: 3084106445
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in A. VANVEERDEGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VANVEERDEGHEM
(Get full report from official database of BE for A. VANVEERDEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VANVEERDEGHEM
Addition kinds of activities for A. VANVEERDEGHEM

362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
363100. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
511301. Verzendkosten | Shipping supplies
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
59619911. Bloemen, planten en bollen: postorder | Flowers, plants and bulbs: mail order

Werken bij A. VANVEERDEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VANVEERDEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VANVEERDEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VANVEERDEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van A. VANVEERDEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of A. VANVEERDEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VANVEERDEGHEM. Laat een reactie achter voor A. VANVEERDEGHEM. A. VANVEERDEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VANVEERDEGHEM. Leave a respond for A. VANVEERDEGHEM. A. VANVEERDEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VANVEERDEGHEM op de google maps. Adres en contacten A. VANVEERDEGHEM
Location of A. VANVEERDEGHEM on the google maps. Address and contacts of A. VANVEERDEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VANVEERDEGHEM A. VANVEERDEGHEM: RAOUL CAVADIAS | IBC Ibem | International Distribution Partners | MARIE-TH?R?SE BRACKE | Ch?teaux d'Olivier (Les)

Other related companies as A. VANVEERDEGHEM: RAOUL CAVADIAS | IBC Ibem | International Distribution Partners | MARIE-TH?R?SE BRACKE | Ch?teaux d'Olivier (Les)

A. VANVEERDEGHEM is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VANVEERDEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05995758056. Het bedrijf A. VANVEERDEGHEM bevindt zich op het adres: INGELMUNSTERSTEENWEG 71; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in A. VANVEERDEGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. VANVEERDEGHEM is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VANVEERDEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VANVEERDEGHEM, openstaande posities, locatie van A. VANVEERDEGHEM op de kaart.

A. VANVEERDEGHEM is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VANVEERDEGHEM, company assigned to the tax number BE05995758056. The company A. VANVEERDEGHEM is located at the address: INGELMUNSTERSTEENWEG 71; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in A. VANVEERDEGHEM were not found.
The main activity of A. VANVEERDEGHEM is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VANVEERDEGHEM is not available. You also can look at reviews of A. VANVEERDEGHEM, open positions, location of A. VANVEERDEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VANVEERDEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VANVEERDEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VANVEERDEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VANVEERDEGHEM, employees, financial statistics.