Clotuche Bénédicte

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Clotuche Bénédicte

Contactgegevens Clotuche Bénédicte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clotuche Bénédicte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clotuche Bénédicte

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bureau 38-2; 4620; Fléron, België

Telefoon (phone): 04 355 28 36 (+32-04 355 28 36) 04 355 28 36 (+32-04 355 28 36)

Fax (fax): +32 (19) 484-82-99 +32 (19) 484-82-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clotuche Bénédicte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clotuche Bénédicte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clotuche Bénédicte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clotuche Bénédicte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clotuche Bénédicte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clotuche Bénédicte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clotuche Bénédicte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clotuche Bénédicte
Products information Clotuche Bénédicte

BTW identificatienummer (tax): BE03693572998
Ondernemingsnummer: 6110290527
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Clotuche Bénédicte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clotuche Bénédicte
(Get full report from official database of BE for Clotuche Bénédicte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clotuche Bénédicte
Addition kinds of activities for Clotuche Bénédicte

17999901. Antenne installatie | Antenna installation
26310405. Latex bord | Latex board
27890201. Bronsende boeken, kaarten of papier | Bronzing books, cards, or paper
28190922. Zinkchloride | Zinc chloride
59990905. Incontinente zorgproducten | Incontinent care products

Werken bij Clotuche Bénédicte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clotuche Bénédicte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clotuche Bénédicte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clotuche Bénédicte. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van Clotuche Bénédicte in sociale netwerken
Look for responds of Clotuche Bénédicte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clotuche Bénédicte. Laat een reactie achter voor Clotuche Bénédicte. Clotuche Bénédicte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clotuche Bénédicte. Leave a respond for Clotuche Bénédicte. Clotuche Bénédicte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clotuche Bénédicte op de google maps. Adres en contacten Clotuche Bénédicte
Location of Clotuche Bénédicte on the google maps. Address and contacts of Clotuche Bénédicte

Andere gerelateerde bedrijven als come Clotuche Bénédicte Clotuche Bénédicte: JANSSENS ERWIN & MARCEL | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | GUIDO BAEYENS | A AKILLLIAN DIAMONDS | Collectors' Gallery sa

Other related companies as Clotuche Bénédicte: JANSSENS ERWIN & MARCEL | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | GUIDO BAEYENS | A AKILLLIAN DIAMONDS | Collectors' Gallery sa

Clotuche Bénédicte is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clotuche Bénédicte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03693572998. Het bedrijf Clotuche Bénédicte bevindt zich op het adres: Rue Bureau 38-2; 4620; Fléron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Clotuche Bénédicte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clotuche Bénédicte is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clotuche Bénédicte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clotuche Bénédicte, openstaande posities, locatie van Clotuche Bénédicte op de kaart.

Clotuche Bénédicte is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clotuche Bénédicte, company assigned to the tax number BE03693572998. The company Clotuche Bénédicte is located at the address: Rue Bureau 38-2; 4620; Fléron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Clotuche Bénédicte were not found.
The main activity of Clotuche Bénédicte is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Clotuche Bénédicte is not available. You also can look at reviews of Clotuche Bénédicte, open positions, location of Clotuche Bénédicte on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clotuche Bénédicte, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clotuche Bénédicte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clotuche Bénédicte, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clotuche Bénédicte, employees, financial statistics.