Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform
Private companiesMembership Organizations • Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform

Contactgegevens Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hayettes 9; 6042; Charleroi (Lodelinsart), België

Telefoon (phone): 071 30 78 98 (+32-071 30 78 98) 071 30 78 98 (+32-071 30 78 98)

Fax (fax): +32 (51) 589-71-68 +32 (51) 589-71-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform
Products information Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform

BTW identificatienummer (tax): BE05572235107
Ondernemingsnummer: 5167663574
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform
(Get full report from official database of BE for Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform
Addition kinds of activities for Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform

17210402. Woningbouwbedrijf | Residential wallcovering contractor
26550204. Blikken, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Cans, fiber: made from purchased material
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
31990201. Schorten: lassers ', smeden', enz .: leer | Aprons: welders', blacksmiths', etc.: leather
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators
39310105. Calliopen (stoomorganen) | Calliopes (steam organs)
51690207. Industriële gassen | Industrial gases
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

Zoek naar antwoorden van Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform in sociale netwerken
Look for responds of Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform. Laat een reactie achter voor Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform. Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform. Leave a respond for Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform. Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform op de google maps. Adres en contacten Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform
Location of Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform on the google maps. Address and contacts of Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform: Dethier J-L | Zandhandel Roeselare nv | DIOMEDES DESIGN | BOUTIQUE D | Gérard de Gilly - EMMA S.A.

Other related companies as Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform: Dethier J-L | Zandhandel Roeselare nv | DIOMEDES DESIGN | BOUTIQUE D | Gérard de Gilly - EMMA S.A.

Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05572235107. Het bedrijf Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform bevindt zich op het adres: Rue des Hayettes 9; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, openstaande posities, locatie van Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform op de kaart.

Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, company assigned to the tax number BE05572235107. The company Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform is located at the address: Rue des Hayettes 9; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform were not found.
The main activity of Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform is not available. You also can look at reviews of Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, open positions, location of Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Médecine du Mieux-Etre - Centre Optiform, employees, financial statistics.