Carlier C

Contactgegevens Carlier C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carlier C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carlier C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hirondelles 25; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 387 14 85 (+32-02 387 14 85) 02 387 14 85 (+32-02 387 14 85)

Fax (fax): 02 387 14 85 (+32-02 387 14 85) 02 387 14 85 (+32-02 387 14 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carlier C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carlier C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carlier C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carlier C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carlier C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carlier C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carlier C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carlier C
Products information Carlier C

BTW identificatienummer (tax): BE02471618652
Ondernemingsnummer: 7919464111
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Carlier C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carlier C
(Get full report from official database of BE for Carlier C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carlier C
Addition kinds of activities for Carlier C

242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
251499. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
28191014. Zwavelhexafluoride gas | Sulfur hexafluoride gas
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
33120106. Cokeovenproducten (chemisch herstel), nec | Coke oven products (chemical recovery), nec
34290205. Tijdsloten | Time locks
35190101. Herbouw van dieselmotoren | Diesel engine rebuilding
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
51220309. Proprietary (patent) medicijnen, nec | Proprietary (patent) medicines, nec

Werken bij Carlier C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carlier C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carlier C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carlier C. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

Zoek naar antwoorden van Carlier C in sociale netwerken
Look for responds of Carlier C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carlier C. Laat een reactie achter voor Carlier C. Carlier C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carlier C. Leave a respond for Carlier C. Carlier C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carlier C op de google maps. Adres en contacten Carlier C
Location of Carlier C on the google maps. Address and contacts of Carlier C

Andere gerelateerde bedrijven als come Carlier C Carlier C: Van Loon Fietsen BVBA | E.M.G. TILCO | GARAGE MERTENS | Van Der Linden J | STEENS MARIE-ELISE

Other related companies as Carlier C: Van Loon Fietsen BVBA | E.M.G. TILCO | GARAGE MERTENS | Van Der Linden J | STEENS MARIE-ELISE

Carlier C is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carlier C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02471618652. Het bedrijf Carlier C bevindt zich op het adres: Rue des Hirondelles 25; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 212,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Carlier C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carlier C is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carlier C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carlier C, openstaande posities, locatie van Carlier C op de kaart.

Carlier C is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carlier C, company assigned to the tax number BE02471618652. The company Carlier C is located at the address: Rue des Hirondelles 25; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 212,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Carlier C were not found.
The main activity of Carlier C is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carlier C is not available. You also can look at reviews of Carlier C, open positions, location of Carlier C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carlier C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carlier C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carlier C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carlier C, employees, financial statistics.