BUYTAERT Patrick

Contactgegevens BUYTAERT Patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUYTAERT Patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUYTAERT Patrick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Bernardse Steenweg 279; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 828 58 68 (+32-03 828 58 68) 03 828 58 68 (+32-03 828 58 68)

Fax (fax): 03 827 16 36 (+32-03 827 16 36) 03 827 16 36 (+32-03 827 16 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUYTAERT Patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUYTAERT Patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUYTAERT Patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUYTAERT Patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUYTAERT Patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUYTAERT Patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUYTAERT Patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUYTAERT Patrick
Products information BUYTAERT Patrick

BTW identificatienummer (tax): BE01083496093
Ondernemingsnummer: 4265960693
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BUYTAERT Patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUYTAERT Patrick
(Get full report from official database of BE for BUYTAERT Patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUYTAERT Patrick
Addition kinds of activities for BUYTAERT Patrick

091901. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
22950104. Tafelzeil | Oilcloth
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
38260600. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties

Werken bij BUYTAERT Patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUYTAERT Patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUYTAERT Patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUYTAERT Patrick. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van BUYTAERT Patrick in sociale netwerken
Look for responds of BUYTAERT Patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUYTAERT Patrick. Laat een reactie achter voor BUYTAERT Patrick. BUYTAERT Patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUYTAERT Patrick. Leave a respond for BUYTAERT Patrick. BUYTAERT Patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUYTAERT Patrick op de google maps. Adres en contacten BUYTAERT Patrick
Location of BUYTAERT Patrick on the google maps. Address and contacts of BUYTAERT Patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come BUYTAERT Patrick BUYTAERT Patrick: Van den Bossche NV | MARLEEN MOUTON | Motivation B.V.B.A. | GREAT SERVICE GROUP BELGIUM | De Peuter

Other related companies as BUYTAERT Patrick: Van den Bossche NV | MARLEEN MOUTON | Motivation B.V.B.A. | GREAT SERVICE GROUP BELGIUM | De Peuter

BUYTAERT Patrick is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUYTAERT Patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01083496093. Het bedrijf BUYTAERT Patrick bevindt zich op het adres: Sint-Bernardse Steenweg 279; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in BUYTAERT Patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUYTAERT Patrick is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUYTAERT Patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUYTAERT Patrick, openstaande posities, locatie van BUYTAERT Patrick op de kaart.

BUYTAERT Patrick is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUYTAERT Patrick, company assigned to the tax number BE01083496093. The company BUYTAERT Patrick is located at the address: Sint-Bernardse Steenweg 279; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in BUYTAERT Patrick were not found.
The main activity of BUYTAERT Patrick is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUYTAERT Patrick is not available. You also can look at reviews of BUYTAERT Patrick, open positions, location of BUYTAERT Patrick on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUYTAERT Patrick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUYTAERT Patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUYTAERT Patrick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUYTAERT Patrick, employees, financial statistics.