Bruynseels P

Particuliere bedrijvencommunicatie • Bruynseels P
Private companiesCommunications • Bruynseels P

Contactgegevens Bruynseels P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruynseels P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruynseels P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Valère Broekaert 17; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 479 68 86 (+32-02 479 68 86) 02 479 68 86 (+32-02 479 68 86)

Fax (fax): +32 (64) 769-91-47 +32 (64) 769-91-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruynseels P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruynseels P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruynseels P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruynseels P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruynseels P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruynseels P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruynseels P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruynseels P
Products information Bruynseels P

BTW identificatienummer (tax): BE01024169921
Ondernemingsnummer: 2211517333
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 563,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Bruynseels P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruynseels P
(Get full report from official database of BE for Bruynseels P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruynseels P
Addition kinds of activities for Bruynseels P

501499. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
20840000. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
35590100. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
39310204. Gitaren en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Guitars and parts, electric and nonelectric
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
86319903. Vakbond | Labor union

Werken bij Bruynseels P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruynseels P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruynseels P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruynseels P. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Bruynseels P in sociale netwerken
Look for responds of Bruynseels P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruynseels P. Laat een reactie achter voor Bruynseels P. Bruynseels P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruynseels P. Leave a respond for Bruynseels P. Bruynseels P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruynseels P op de google maps. Adres en contacten Bruynseels P
Location of Bruynseels P on the google maps. Address and contacts of Bruynseels P

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruynseels P Bruynseels P: LA FAGNARDE SPRL | IVES DETILLOUX | INDEL-DAVIS NV | Derveaux R | Goffinet

Other related companies as Bruynseels P: LA FAGNARDE SPRL | IVES DETILLOUX | INDEL-DAVIS NV | Derveaux R | Goffinet

Bruynseels P is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruynseels P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01024169921. Het bedrijf Bruynseels P bevindt zich op het adres: Rue Valère Broekaert 17; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 563,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Bruynseels P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruynseels P is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruynseels P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruynseels P, openstaande posities, locatie van Bruynseels P op de kaart.

Bruynseels P is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bruynseels P, company assigned to the tax number BE01024169921. The company Bruynseels P is located at the address: Rue Valère Broekaert 17; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 563,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Bruynseels P were not found.
The main activity of Bruynseels P is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruynseels P is not available. You also can look at reviews of Bruynseels P, open positions, location of Bruynseels P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruynseels P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruynseels P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruynseels P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruynseels P, employees, financial statistics.