Bounameau M

Contactgegevens Bounameau M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bounameau M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bounameau M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Libramont 1; 6660; Houffalize, België

Telefoon (phone): 061 28 90 92 (+32-061 28 90 92) 061 28 90 92 (+32-061 28 90 92)

Fax (fax): +32 (12) 847-14-48 +32 (12) 847-14-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bounameau M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bounameau M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bounameau M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bounameau M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bounameau M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bounameau M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bounameau M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bounameau M
Products information Bounameau M

BTW identificatienummer (tax): BE01834136962
Ondernemingsnummer: 4635375976
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Bounameau M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bounameau M
(Get full report from official database of BE for Bounameau M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bounameau M
Addition kinds of activities for Bounameau M

365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
516999. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec
17719901. Betonpompen | Concrete pumping
22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
28190207. Zwavelzuur, oleum | Sulfuric acid, oleum
51379901. Coördinaten sets: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Coordinate sets: women's, children's, and infants'
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management

Werken bij Bounameau M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bounameau M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bounameau M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bounameau M. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kortrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een poetsvrouw of poetsman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van Bounameau M in sociale netwerken
Look for responds of Bounameau M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bounameau M. Laat een reactie achter voor Bounameau M. Bounameau M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bounameau M. Leave a respond for Bounameau M. Bounameau M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bounameau M op de google maps. Adres en contacten Bounameau M
Location of Bounameau M on the google maps. Address and contacts of Bounameau M

Andere gerelateerde bedrijven als come Bounameau M Bounameau M: SUPER G.B. | SMETS F | J. TECHEUR | ISABELLE CNOCKAERT | K.K.S. Belgium BVBA

Other related companies as Bounameau M: SUPER G.B. | SMETS F | J. TECHEUR | ISABELLE CNOCKAERT | K.K.S. Belgium BVBA

Bounameau M is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bounameau M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01834136962. Het bedrijf Bounameau M bevindt zich op het adres: Rue de Libramont 1; 6660; Houffalize. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Bounameau M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bounameau M is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bounameau M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bounameau M, openstaande posities, locatie van Bounameau M op de kaart.

Bounameau M is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bounameau M, company assigned to the tax number BE01834136962. The company Bounameau M is located at the address: Rue de Libramont 1; 6660; Houffalize. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Bounameau M were not found.
The main activity of Bounameau M is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bounameau M is not available. You also can look at reviews of Bounameau M, open positions, location of Bounameau M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bounameau M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bounameau M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bounameau M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bounameau M, employees, financial statistics.