Bogaerts Myriam

Contactgegevens Bogaerts Myriam: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bogaerts Myriam: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bogaerts Myriam

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvenselaan 797; 3300; Tienen (Kumtich), België

Telefoon (phone): 016 81 63 61 (+32-016 81 63 61) 016 81 63 61 (+32-016 81 63 61)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bogaerts Myriam: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bogaerts Myriam"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bogaerts Myriam"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bogaerts Myriam, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bogaerts Myriam. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bogaerts Myriam, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bogaerts Myriam. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bogaerts Myriam
Products information Bogaerts Myriam

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Bogaerts Myriam zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bogaerts Myriam
(Get full report from official database of BE for Bogaerts Myriam)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bogaerts Myriam
Addition kinds of activities for Bogaerts Myriam

22410105. Lacings, textiel | Lacings, textile
38430105. Kasten, tandheelkunde | Cabinets, dental
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)
38730000. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
80599900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
87420104. Onderhoudsmanagement consultant | Maintenance management consultant

Werken bij Bogaerts Myriam: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bogaerts Myriam: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bogaerts Myriam. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bogaerts Myriam. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Bogaerts Myriam in sociale netwerken
Look for responds of Bogaerts Myriam in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bogaerts Myriam. Laat een reactie achter voor Bogaerts Myriam. Bogaerts Myriam bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bogaerts Myriam. Leave a respond for Bogaerts Myriam. Bogaerts Myriam on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bogaerts Myriam op de google maps. Adres en contacten Bogaerts Myriam
Location of Bogaerts Myriam on the google maps. Address and contacts of Bogaerts Myriam

Andere gerelateerde bedrijven als come Bogaerts Myriam Bogaerts Myriam: Créart | Dirk | M. RINGOET | FRANKLIN PARTNERS BELGIUM SA | Van Genechten Drukservice NV

Other related companies as Bogaerts Myriam: Créart | Dirk | M. RINGOET | FRANKLIN PARTNERS BELGIUM SA | Van Genechten Drukservice NV

Bogaerts Myriam is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bogaerts Myriam, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf Bogaerts Myriam bevindt zich op het adres: Leuvenselaan 797; 3300; Tienen (Kumtich). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Bogaerts Myriam zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bogaerts Myriam is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bogaerts Myriam is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bogaerts Myriam, openstaande posities, locatie van Bogaerts Myriam op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bogaerts Myriam is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bogaerts Myriam, company assigned to the tax number BE03201385498. The company Bogaerts Myriam is located at the address: Leuvenselaan 797; 3300; Tienen (Kumtich). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Bogaerts Myriam were not found.
The main activity of Bogaerts Myriam is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bogaerts Myriam is not available. You also can look at reviews of Bogaerts Myriam, open positions, location of Bogaerts Myriam on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bogaerts Myriam, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bogaerts Myriam, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bogaerts Myriam, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bogaerts Myriam, employees, financial statistics.