Bodart M-N

Contactgegevens Bodart M-N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodart M-N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodart M-N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Stockay 3; 6997; Erezée (Mormont), België

Telefoon (phone): 086 49 95 65 (+32-086 49 95 65) 086 49 95 65 (+32-086 49 95 65)

Fax (fax): +32 (83) 159-53-17 +32 (83) 159-53-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodart M-N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodart M-N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodart M-N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodart M-N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodart M-N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodart M-N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodart M-N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodart M-N
Products information Bodart M-N

BTW identificatienummer (tax): BE01684448242
Ondernemingsnummer: 2243377685
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Bodart M-N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodart M-N
(Get full report from official database of BE for Bodart M-N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodart M-N
Addition kinds of activities for Bodart M-N

295299. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
50230103. aardewerk | Crockery
50329905. Grind | Gravel
73891801. Ontwerp, commercieel en industrieel | Design, commercial and industrial
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization

Werken bij Bodart M-N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodart M-N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodart M-N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodart M-N. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

Zoek naar antwoorden van Bodart M-N in sociale netwerken
Look for responds of Bodart M-N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodart M-N. Laat een reactie achter voor Bodart M-N. Bodart M-N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodart M-N. Leave a respond for Bodart M-N. Bodart M-N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodart M-N op de google maps. Adres en contacten Bodart M-N
Location of Bodart M-N on the google maps. Address and contacts of Bodart M-N

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodart M-N Bodart M-N: PAULETTE ABRASSART | Vigin A & J | JACQUES THUNUS | E. EMPEREUR | JOHAN GROENEN

Other related companies as Bodart M-N: PAULETTE ABRASSART | Vigin A & J | JACQUES THUNUS | E. EMPEREUR | JOHAN GROENEN

Bodart M-N is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bodart M-N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01684448242. Het bedrijf Bodart M-N bevindt zich op het adres: Rue du Stockay 3; 6997; Erezée (Mormont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Bodart M-N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bodart M-N is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodart M-N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodart M-N, openstaande posities, locatie van Bodart M-N op de kaart.

Bodart M-N is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bodart M-N, company assigned to the tax number BE01684448242. The company Bodart M-N is located at the address: Rue du Stockay 3; 6997; Erezée (Mormont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 135,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Bodart M-N were not found.
The main activity of Bodart M-N is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodart M-N is not available. You also can look at reviews of Bodart M-N, open positions, location of Bodart M-N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodart M-N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodart M-N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodart M-N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodart M-N, employees, financial statistics.