Biset Etienne

Contactgegevens Biset Etienne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biset Etienne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biset Etienne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules Destrée 20; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 22 50 99 (+32-064 22 50 99) 064 22 50 99 (+32-064 22 50 99)

Fax (fax): +32 (3) 309-79-65 +32 (3) 309-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biset Etienne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biset Etienne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biset Etienne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biset Etienne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biset Etienne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biset Etienne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biset Etienne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biset Etienne
Products information Biset Etienne

BTW identificatienummer (tax): BE06907073974
Ondernemingsnummer: 1892639160
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Biset Etienne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biset Etienne
(Get full report from official database of BE for Biset Etienne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biset Etienne
Addition kinds of activities for Biset Etienne

12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
56999905. Lederen kledingstukken | Leather garments
75320301. Van conversie | Van conversion
83619905. Zelfhulp groep thuis | Self-help group home

Werken bij Biset Etienne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biset Etienne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biset Etienne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biset Etienne. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

Zoek naar antwoorden van Biset Etienne in sociale netwerken
Look for responds of Biset Etienne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biset Etienne. Laat een reactie achter voor Biset Etienne. Biset Etienne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biset Etienne. Leave a respond for Biset Etienne. Biset Etienne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biset Etienne op de google maps. Adres en contacten Biset Etienne
Location of Biset Etienne on the google maps. Address and contacts of Biset Etienne

Andere gerelateerde bedrijven als come Biset Etienne Biset Etienne: J. EN J. MEHEUS | LUCIEN VAN DEN BEMPT | Architecture Ville et Territoire SPRL | Belgian Senior Consultants V.Z.W. | B. VAN NOTEN

Other related companies as Biset Etienne: J. EN J. MEHEUS | LUCIEN VAN DEN BEMPT | Architecture Ville et Territoire SPRL | Belgian Senior Consultants V.Z.W. | B. VAN NOTEN

Biset Etienne is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Biset Etienne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06907073974. Het bedrijf Biset Etienne bevindt zich op het adres: Rue Jules Destrée 20; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Biset Etienne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biset Etienne is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biset Etienne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biset Etienne, openstaande posities, locatie van Biset Etienne op de kaart.

Biset Etienne is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Biset Etienne, company assigned to the tax number BE06907073974. The company Biset Etienne is located at the address: Rue Jules Destrée 20; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Biset Etienne were not found.
The main activity of Biset Etienne is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Biset Etienne is not available. You also can look at reviews of Biset Etienne, open positions, location of Biset Etienne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biset Etienne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biset Etienne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biset Etienne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biset Etienne, employees, financial statistics.