Berger J M

Contactgegevens Berger J M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berger J M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berger J M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Assenois 75; 6600; Bastogne, België

Telefoon (phone): 061 21 52 73 (+32-061 21 52 73) 061 21 52 73 (+32-061 21 52 73)

Fax (fax): +32 (51) 853-10-28 +32 (51) 853-10-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berger J M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berger J M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berger J M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berger J M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berger J M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berger J M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berger J M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berger J M
Products information Berger J M

BTW identificatienummer (tax): BE03601013183
Ondernemingsnummer: 8363311767
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Berger J M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berger J M
(Get full report from official database of BE for Berger J M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berger J M
Addition kinds of activities for Berger J M

6794. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
592101. Wijn en bier | Wine and beer
32290107. Vazen, glas | Vases, glass
32720200. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
50630213. Receptacles, electric | Receptacles, electrical
50840107. Voedselproductie machines | Food product manufacturing machinery
59990301. banners | Banners

Werken bij Berger J M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berger J M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berger J M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berger J M. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van Berger J M in sociale netwerken
Look for responds of Berger J M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berger J M. Laat een reactie achter voor Berger J M. Berger J M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berger J M. Leave a respond for Berger J M. Berger J M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berger J M op de google maps. Adres en contacten Berger J M
Location of Berger J M on the google maps. Address and contacts of Berger J M

Andere gerelateerde bedrijven als come Berger J M Berger J M: CBC | PASSE-PARTOUT | Hoet Hans | GIACOMINI BENELUX SA | Peeters Tuincentrum NV

Other related companies as Berger J M: CBC | PASSE-PARTOUT | Hoet Hans | GIACOMINI BENELUX SA | Peeters Tuincentrum NV

Berger J M is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berger J M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03601013183. Het bedrijf Berger J M bevindt zich op het adres: Rue d'Assenois 75; 6600; Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 219,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Berger J M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berger J M is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berger J M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berger J M, openstaande posities, locatie van Berger J M op de kaart.

Berger J M is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berger J M, company assigned to the tax number BE03601013183. The company Berger J M is located at the address: Rue d'Assenois 75; 6600; Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 219,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Berger J M were not found.
The main activity of Berger J M is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Berger J M is not available. You also can look at reviews of Berger J M, open positions, location of Berger J M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berger J M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berger J M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berger J M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berger J M, employees, financial statistics.