Benrubi A

Contactgegevens Benrubi A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Benrubi A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Benrubi A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ch?teau-Massart 29; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 252 85 57 (+32-04 252 85 57) 04 252 85 57 (+32-04 252 85 57)

Fax (fax): +32 (57) 164-47-77 +32 (57) 164-47-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Benrubi A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Benrubi A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Benrubi A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Benrubi A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Benrubi A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Benrubi A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Benrubi A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Benrubi A
Products information Benrubi A

BTW identificatienummer (tax): BE08568481445
Ondernemingsnummer: 3968231201
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Benrubi A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Benrubi A
(Get full report from official database of BE for Benrubi A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Benrubi A
Addition kinds of activities for Benrubi A

753901. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
16110205. Recurfacing contractant | Resurfacing contractor
24119902. Laatste blokken, hout: gekapt of gescheurd | Last blocks, wood: hewn or riven
25310201. Altaren en preekstoelen | Altars and pulpits
27549918. Tickets: gravure printing | Tickets: gravure printing
31610100. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional

Werken bij Benrubi A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Benrubi A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Benrubi A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Benrubi A. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Benrubi A in sociale netwerken
Look for responds of Benrubi A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Benrubi A. Laat een reactie achter voor Benrubi A. Benrubi A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Benrubi A. Leave a respond for Benrubi A. Benrubi A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Benrubi A op de google maps. Adres en contacten Benrubi A
Location of Benrubi A on the google maps. Address and contacts of Benrubi A

Andere gerelateerde bedrijven als come Benrubi A Benrubi A: COIFFURE SUZY | AGENCE ASSIMO | ABAC-SABVA | K.V.C. ARDOOIE | CYCLO SAMBREVILLE PRAILE

Other related companies as Benrubi A: COIFFURE SUZY | AGENCE ASSIMO | ABAC-SABVA | K.V.C. ARDOOIE | CYCLO SAMBREVILLE PRAILE

Benrubi A is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Benrubi A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08568481445. Het bedrijf Benrubi A bevindt zich op het adres: Rue du Ch?teau-Massart 29; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 288,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Benrubi A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Benrubi A is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Benrubi A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Benrubi A, openstaande posities, locatie van Benrubi A op de kaart.

Benrubi A is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Benrubi A, company assigned to the tax number BE08568481445. The company Benrubi A is located at the address: Rue du Ch?teau-Massart 29; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 288,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Benrubi A were not found.
The main activity of Benrubi A is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Benrubi A is not available. You also can look at reviews of Benrubi A, open positions, location of Benrubi A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Benrubi A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Benrubi A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Benrubi A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Benrubi A, employees, financial statistics.