Bailleul Y

Contactgegevens Bailleul Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bailleul Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bailleul Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Hirondelles 25; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 460 35 49 (+32-02 460 35 49) 02 460 35 49 (+32-02 460 35 49)

Fax (fax): +32 (61) 391-31-71 +32 (61) 391-31-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bailleul Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bailleul Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bailleul Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bailleul Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bailleul Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bailleul Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bailleul Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bailleul Y
Products information Bailleul Y

BTW identificatienummer (tax): BE02146972656
Ondernemingsnummer: 1427093505
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 710,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Bailleul Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bailleul Y
(Get full report from official database of BE for Bailleul Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bailleul Y
Addition kinds of activities for Bailleul Y

366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
24260301. Gun voorraad, hout | Gun stocks, wood
28340700. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment
50840702. Indicatie instrumenten en accessoires | Indicating instruments and accessories
65120100. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
73590701. Apparatuur verhuur | Appliance rental

Werken bij Bailleul Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bailleul Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bailleul Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bailleul Y. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van Bailleul Y in sociale netwerken
Look for responds of Bailleul Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bailleul Y. Laat een reactie achter voor Bailleul Y. Bailleul Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bailleul Y. Leave a respond for Bailleul Y. Bailleul Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bailleul Y op de google maps. Adres en contacten Bailleul Y
Location of Bailleul Y on the google maps. Address and contacts of Bailleul Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Bailleul Y Bailleul Y: JOZEF LAUWERS | High Q | ZAKENKANTOOR VRIJSEN | VERHULST | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as Bailleul Y: JOZEF LAUWERS | High Q | ZAKENKANTOOR VRIJSEN | VERHULST | VRIJE LAGERE SCHOOL

Bailleul Y is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bailleul Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02146972656. Het bedrijf Bailleul Y bevindt zich op het adres: Avenue des Hirondelles 25; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 710,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Bailleul Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bailleul Y is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bailleul Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bailleul Y, openstaande posities, locatie van Bailleul Y op de kaart.

Bailleul Y is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bailleul Y, company assigned to the tax number BE02146972656. The company Bailleul Y is located at the address: Avenue des Hirondelles 25; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 710,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Bailleul Y were not found.
The main activity of Bailleul Y is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bailleul Y is not available. You also can look at reviews of Bailleul Y, open positions, location of Bailleul Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bailleul Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bailleul Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bailleul Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bailleul Y, employees, financial statistics.