ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC
Private companiesBusiness Services • ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC

Contactgegevens ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R De L'Industrie 17a 1400 Nivelles, België

Telefoon (phone): 32.67 21 95 66 32.67 21 95 66

Fax (fax): 32.67 22 01 05 32.67 22 01 05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC
Products information ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC

BTW identificatienummer (tax): BE06973541259
Ondernemingsnummer: 2277709960
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Furniture,hospital

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Precision Equipment; Professional goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC
Addition kinds of activities for ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC

01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
07210402. Corn detasseling diensten | Corn detasseling services
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
23210101. Blouses, boys ': gemaakt van aangekochte materialen | Blouses, boys': made from purchased materials
33650202. Machines gietstukken, aluminium | Machinery castings, aluminum
57360100. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments

Werken bij ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC. ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC. Leave a respond for ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC. ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC
Location of ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC: Altec | Fem NV | FA. P.M.P. | Gevers P | COPYCENTER CARPA

Other related companies as ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC: Altec | Fem NV | FA. P.M.P. | Gevers P | COPYCENTER CARPA

ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06973541259. Het bedrijf ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC bevindt zich op het adres: R De L'Industrie 17a 1400 Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Precision Equipment; Professional goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture,hospital.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC op de kaart.

ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, company assigned to the tax number BE06973541259. The company ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC is located at the address: R De L'Industrie 17a 1400 Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health - equipments and instruments; Precision Equipment; Professional goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture,hospital.
The main activity of ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, open positions, location of ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE PIERRE PISCINA SC, employees, financial statistics.