ZIMMER NV SA

Contactgegevens ZIMMER NV SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZIMMER NV SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZIMMER NV SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meyskens Ii Meyskensstraat 224 1780 Wemmel, België

Telefoon (phone): 32.24 56 12 12 32.24 56 12 12

Fax (fax): 32.24 56 12 06 32.24 56 12 06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZIMMER NV SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZIMMER NV SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZIMMER NV SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZIMMER NV SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZIMMER NV SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZIMMER NV SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZIMMER NV SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZIMMER NV SA
Products information ZIMMER NV SA

BTW identificatienummer (tax): BE05826568603
Ondernemingsnummer: 4558471679
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 138,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Surgical apparatus and equipment

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZIMMER NV SA
(Get full report from official database of BE for ZIMMER NV SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZIMMER NV SA
Addition kinds of activities for ZIMMER NV SA

26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
27599918. thermografie | Thermography
38519900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved
50879906. Slotenmaker apparatuur en benodigdheden | Locksmith equipment and supplies
59449901. Sieraden, edelstenen en edele metalen | Jewelry, precious stones and precious metals
62890100. Beschermende commissies | Protective committees
78220000. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution

Werken bij ZIMMER NV SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZIMMER NV SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZIMMER NV SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZIMMER NV SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van ZIMMER NV SA in sociale netwerken
Look for responds of ZIMMER NV SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZIMMER NV SA. Laat een reactie achter voor ZIMMER NV SA. ZIMMER NV SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZIMMER NV SA. Leave a respond for ZIMMER NV SA. ZIMMER NV SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZIMMER NV SA op de google maps. Adres en contacten ZIMMER NV SA
Location of ZIMMER NV SA on the google maps. Address and contacts of ZIMMER NV SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZIMMER NV SA ZIMMER NV SA: CLINIQUE V?T?RIN. A.D.K. | AMERICAN VIDEO J.M.B. | THUISZORG | Heraly Yves | Interface3

Other related companies as ZIMMER NV SA: CLINIQUE V?T?RIN. A.D.K. | AMERICAN VIDEO J.M.B. | THUISZORG | Heraly Yves | Interface3

ZIMMER NV SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZIMMER NV SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05826568603. Het bedrijf ZIMMER NV SA bevindt zich op het adres: Meyskens Ii Meyskensstraat 224 1780 Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 138,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Surgical apparatus and equipment.
De hoofdactiviteit van ZIMMER NV SA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZIMMER NV SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZIMMER NV SA, openstaande posities, locatie van ZIMMER NV SA op de kaart.

ZIMMER NV SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZIMMER NV SA, company assigned to the tax number BE05826568603. The company ZIMMER NV SA is located at the address: Meyskens Ii Meyskensstraat 224 1780 Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 138,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Surgical apparatus and equipment.
The main activity of ZIMMER NV SA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZIMMER NV SA is not available. You also can look at reviews of ZIMMER NV SA, open positions, location of ZIMMER NV SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZIMMER NV SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZIMMER NV SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZIMMER NV SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZIMMER NV SA, employees, financial statistics.