TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV

Contactgegevens TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bilksken 26 Ind. Terr. Bierstal 9920 Loventegem, België

Telefoon (phone): 32.92 22 82 83 32.92 22 82 83

Fax (fax): 32.92 21 91 78 32.92 21 91 78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV
Products information TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE06430541992
Ondernemingsnummer: 4598846435
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Protheses,dental

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV
(Get full report from official database of BE for TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV
Addition kinds of activities for TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV

154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
313100. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
22111214. Sateen, katoen | Sateens, cotton
22620104. Plisse printing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Plisse printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
30530101. Pakking materialen | Gasket materials
34460200. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters
52719901. Stacaravan apparatuur | Mobile home equipment
83619901. Verwoest thuis | Destitute home
92239907. Gevangenis, overheid | Prison, government

Werken bij TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

Zoek naar antwoorden van TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV in sociale netwerken
Look for responds of TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV. Laat een reactie achter voor TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV. TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV. Leave a respond for TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV. TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV op de google maps. Adres en contacten TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV
Location of TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV on the google maps. Address and contacts of TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV: FLSCHOTTE W & CO NV | STRYNCK-DELY | Vanco-Meat BVBA | Bogaert N | DECORETTE J. LEROT

Other related companies as TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV: FLSCHOTTE W & CO NV | STRYNCK-DELY | Vanco-Meat BVBA | Bogaert N | DECORETTE J. LEROT

TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06430541992. Het bedrijf TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV bevindt zich op het adres: Bilksken 26 Ind. Terr. Bierstal 9920 Loventegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Protheses,dental.
De hoofdactiviteit van TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, openstaande posities, locatie van TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV op de kaart.

TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, company assigned to the tax number BE06430541992. The company TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV is located at the address: Bilksken 26 Ind. Terr. Bierstal 9920 Loventegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Protheses,dental.
The main activity of TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV is not available. You also can look at reviews of TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, open positions, location of TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TANDTECHNISCH LABO CAMERLYNCK NV, employees, financial statistics.