OXFORD INSTRUMENTS NV

Contactgegevens OXFORD INSTRUMENTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OXFORD INSTRUMENTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

OXFORD INSTRUMENTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenberglei 21 2627 Schelle, België

Telefoon (phone): 32.38 80 82 80 32.38 80 82 80

Fax (fax): 32.38 44 78 42 32.38 44 78 42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OXFORD INSTRUMENTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OXFORD INSTRUMENTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OXFORD INSTRUMENTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OXFORD INSTRUMENTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OXFORD INSTRUMENTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OXFORD INSTRUMENTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OXFORD INSTRUMENTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OXFORD INSTRUMENTS NV
Products information OXFORD INSTRUMENTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06096282958
Ondernemingsnummer: 3815246582
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Medical electronics - apparatus and equipment^^Electroencephalographic equipment

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OXFORD INSTRUMENTS NV
(Get full report from official database of BE for OXFORD INSTRUMENTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor OXFORD INSTRUMENTS NV
Addition kinds of activities for OXFORD INSTRUMENTS NV

24930000. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
32910200. Schuurstenen, behalve maalstenen: grond of geheel | Abrasive stones, except grinding stones: ground or whole
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical
59479900. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
79220307. Vaudeville bedrijf | Vaudeville company
83310000. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services

Werken bij OXFORD INSTRUMENTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OXFORD INSTRUMENTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OXFORD INSTRUMENTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OXFORD INSTRUMENTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van OXFORD INSTRUMENTS NV in sociale netwerken
Look for responds of OXFORD INSTRUMENTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor OXFORD INSTRUMENTS NV. Laat een reactie achter voor OXFORD INSTRUMENTS NV. OXFORD INSTRUMENTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OXFORD INSTRUMENTS NV. Leave a respond for OXFORD INSTRUMENTS NV. OXFORD INSTRUMENTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OXFORD INSTRUMENTS NV op de google maps. Adres en contacten OXFORD INSTRUMENTS NV
Location of OXFORD INSTRUMENTS NV on the google maps. Address and contacts of OXFORD INSTRUMENTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come OXFORD INSTRUMENTS NV OXFORD INSTRUMENTS NV: BLI.N. IMPORTATION NOUVELLE | MIELE BELGI? | K-CONSTRUCT. | S.O.S. DIERENBESCHERMING | FRAN?OIS GEENS

Other related companies as OXFORD INSTRUMENTS NV: BLI.N. IMPORTATION NOUVELLE | MIELE BELGI? | K-CONSTRUCT. | S.O.S. DIERENBESCHERMING | FRAN?OIS GEENS

OXFORD INSTRUMENTS NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OXFORD INSTRUMENTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06096282958. Het bedrijf OXFORD INSTRUMENTS NV bevindt zich op het adres: Molenberglei 21 2627 Schelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 809,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Medical electronics - apparatus and equipment^^Electroencephalographic equipment.
De hoofdactiviteit van OXFORD INSTRUMENTS NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OXFORD INSTRUMENTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OXFORD INSTRUMENTS NV, openstaande posities, locatie van OXFORD INSTRUMENTS NV op de kaart.

OXFORD INSTRUMENTS NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is OXFORD INSTRUMENTS NV, company assigned to the tax number BE06096282958. The company OXFORD INSTRUMENTS NV is located at the address: Molenberglei 21 2627 Schelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 809,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Medical electronics - apparatus and equipment^^Electroencephalographic equipment.
The main activity of OXFORD INSTRUMENTS NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OXFORD INSTRUMENTS NV is not available. You also can look at reviews of OXFORD INSTRUMENTS NV, open positions, location of OXFORD INSTRUMENTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OXFORD INSTRUMENTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OXFORD INSTRUMENTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OXFORD INSTRUMENTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OXFORD INSTRUMENTS NV, employees, financial statistics.