ORTHOPEDIE CUYT CV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ORTHOPEDIE CUYT CV
Private companiesSocial Services • ORTHOPEDIE CUYT CV

Contactgegevens ORTHOPEDIE CUYT CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORTHOPEDIE CUYT CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORTHOPEDIE CUYT CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 36 2880 Bornem, België

Telefoon (phone): 32.38 89 08 35 32.38 89 08 35

Fax (fax): 32.38 89 71 14 32.38 89 71 14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORTHOPEDIE CUYT CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORTHOPEDIE CUYT CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORTHOPEDIE CUYT CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORTHOPEDIE CUYT CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORTHOPEDIE CUYT CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORTHOPEDIE CUYT CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORTHOPEDIE CUYT CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORTHOPEDIE CUYT CV
Products information ORTHOPEDIE CUYT CV

BTW identificatienummer (tax): BE07868927001
Ondernemingsnummer: 4117919921
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Prostheses,orthopedic

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORTHOPEDIE CUYT CV
(Get full report from official database of BE for ORTHOPEDIE CUYT CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORTHOPEDIE CUYT CV
Addition kinds of activities for ORTHOPEDIE CUYT CV

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
738399. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
20770206. Sardine olie | Sardine oil
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
26210911. Dakbedekkingsvoorraad | Roofing felt stock
26550302. Hampers, verzending (gevulkaniseerde vezel): aangekocht materiaal | Hampers, shipping (vulcanized fiber): purchased material
35370209. Hoppers, end dump | Hoppers, end dump
38279900. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges

Werken bij ORTHOPEDIE CUYT CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORTHOPEDIE CUYT CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORTHOPEDIE CUYT CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORTHOPEDIE CUYT CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

Zoek naar antwoorden van ORTHOPEDIE CUYT CV in sociale netwerken
Look for responds of ORTHOPEDIE CUYT CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORTHOPEDIE CUYT CV. Laat een reactie achter voor ORTHOPEDIE CUYT CV. ORTHOPEDIE CUYT CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORTHOPEDIE CUYT CV. Leave a respond for ORTHOPEDIE CUYT CV. ORTHOPEDIE CUYT CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORTHOPEDIE CUYT CV op de google maps. Adres en contacten ORTHOPEDIE CUYT CV
Location of ORTHOPEDIE CUYT CV on the google maps. Address and contacts of ORTHOPEDIE CUYT CV

Andere gerelateerde bedrijven als come ORTHOPEDIE CUYT CV ORTHOPEDIE CUYT CV: C.V.D. - Concept SPRL | Hick L | MAISON BUTERA | LUCAS VAN WINKEL | Pieters Visbedrijf NV

Other related companies as ORTHOPEDIE CUYT CV: C.V.D. - Concept SPRL | Hick L | MAISON BUTERA | LUCAS VAN WINKEL | Pieters Visbedrijf NV

ORTHOPEDIE CUYT CV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORTHOPEDIE CUYT CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07868927001. Het bedrijf ORTHOPEDIE CUYT CV bevindt zich op het adres: Stationsstraat 36 2880 Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Prostheses,orthopedic.
De hoofdactiviteit van ORTHOPEDIE CUYT CV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORTHOPEDIE CUYT CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORTHOPEDIE CUYT CV, openstaande posities, locatie van ORTHOPEDIE CUYT CV op de kaart.

ORTHOPEDIE CUYT CV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORTHOPEDIE CUYT CV, company assigned to the tax number BE07868927001. The company ORTHOPEDIE CUYT CV is located at the address: Stationsstraat 36 2880 Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Prostheses,orthopedic.
The main activity of ORTHOPEDIE CUYT CV is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ORTHOPEDIE CUYT CV is not available. You also can look at reviews of ORTHOPEDIE CUYT CV, open positions, location of ORTHOPEDIE CUYT CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORTHOPEDIE CUYT CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORTHOPEDIE CUYT CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORTHOPEDIE CUYT CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORTHOPEDIE CUYT CV, employees, financial statistics.